Категорії товарів
Рейтинг:
Поділитися:

-20% на стоимость доставки Укрпочта

З 1 липня до 30 серпня 2019 року включно оплачуйте доставку відправлень «Укрпошта Експрес» карткою* Visa й отримуйте 20% знижки.
Акція проводиться у всіх поштових відділеннях, які оснащені POS-терміналами АТ «Укрпошта».

З 1 липня до 30 серпня 2019 року включно оплачуйте доставку відправлень «Укрпошта Експрес» карткою* Visa й отримуйте 20% знижки.
Акція проводиться у всіх поштових відділеннях, які оснащені POS-терміналами АТ «Укрпошта».

Відправляєте чи одержуєте посилку
«Укрпошта Експрес»?
Розрахуйтеся карткою* Visa
через термінал Укрпошти
Гарантовано отримайте
20% знижки

 

Учасниками акції є всі клієнти Укрпошти, які відправляють чи отримують відправлення «Укрпошта Експрес» й оплачують послугу доставки посилки через POS-термінал
АТ «Укрпошта» за допомогою картки* Visa.

Акція проводиться з 01.07.2019 р. до 30.08.2019 р. включно, або до моменту вичерпання фонду заохочень**, на всій території України, крім АР Крим і тимчасово окупованих територій.

Зверніть увагу!

  • знижка НЕ застосовується при прийманні згрупованих (5 і більше) відправлень «Укрпошта Експрес», а також відправлень «Укрпошта Експрес», оформлених через
    особистий кабінет на сайті чи за допомогою АРІ, якщо доставку посилок оплачує відправник.
  • знижка застосовується при врученні згрупованих відправлень «Укрпошта Експрес», а також відправлень «Укрпошта Експрес», оформлених через особистий кабінет
    на сайті чи за допомогою АРІ, якщо доставку оплачує одержувач посилок карткою* Visa.
  • знижка застосовується при прийманні або врученні відправлень «Укрпошта Експрес» (до 5 шт.) у момент оплати доставки, якщо оплата здійснюється за допомогою
    картки* Visa
    .
  • знижка не розповсюджується на додаткові платні сервіси та послуги, пов’язані з пересиланням відправлень «Укрпошта Експрес» (адресний забір та/або доставка, надсилання рекомендованого або SMS-повідомлення про вручення відправлення, плата за пересилання грошового переказу післяплати, упакування посилки тощо).
  • знижка не надається, якщо оплата доставки відправлення «Укрпошта Експрес» здійснюється за рахунок коштів, знятих із картки* Visa.

* Під карткою маємо на увазі будь-який електронний платіжний засіб, який надає можливість його власнику за допомогою POS-терміналу сплатити вартість товарів та послуг, отримати готівку.

** Під заохоченням маємо на увазі надання знижки в розмірі 20% (двадцять відсотків) від вартості доставки відправлення «Укрпошта Експрес», яка сплачується у момент відправлення або одержання посилки. Кількість заохочень обмежена.

 


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар