Категорії товарів
Аромадіфузор з бамбуковими паличками
Рейтинг:
Поділитися:

Аромадіфузор з бамбуковими паличками

А давайте створимо казкову атмосферу в своєму затишному будинку, гніздечку або куточку. Коли є легкість, натхнення і гарний настрій, то ми це зробимо на раз, два, три. Навіть маючи під рукою мінімум матеріалів або навіть не маючи нічого, можна створити затишок. Ви ж знаєте, що все має запах. Кожен будинок, кожне свято, кожна людина і кожен спогад у нас асоціюється з певним ароматом.

А давайте створимо казкову атмосферу в своєму затишному будинку, гніздечку або куточку. Коли є легкість, натхнення і гарний настрій, то ми це зробимо на раз, два, три. Навіть маючи під рукою мінімум матеріалів або навіть не маючи нічого, можна створити затишок. Ви ж знаєте, що все має запах. Кожен будинок, кожне свято, кожна людина і кожен спогад у нас асоціюється з певним ароматом.

Що ви знаєте про ароматерапії? Це дуже цікавий напрямок, яке з юності мені не дає спокою. Є кілька варіантів ароматизації простору. Це аромадіфузори, аромасаше, пахощі в паличках або конусах, свічки ароматичні, аромалампи. У наш час асортимент шикарний і кожен може вибрати на свій смак і перевагу.

У кожного запаху є своя мета. Наприклад, в магазинах використовують спеціальні запахи, щоб покупець міг затриматися і зробити неусвідомлену покупку. У ресторанах використовують аромати, що викликають апетит і бажання скуштувати смачні страви. В езотеричних магазинах або приміщеннях для медитацій використовують розслаблюючі аромати. Підбираємо для певної мети. Адже аромати викликають емоції і добре зберігаються в пам'яті.

У період канікул і свят хочеться створити такий же настрій - настрій свята, передчуття, заряд емоцій. Варто правильно підібрати і зробити приємну вам композицію. Натуральний ароматизатор для будинку зробити дуже просто насправді. І з неперевершеним ароматом у вас буде прекрасний настрій, стан щастя і задоволеності.

Сьогодні нашим завданням буде створити святковий аромат. Такий ошатний і бадьорить. Цитрусові нотки в сукупності з пряним або сосоновимі, будуть чудово доповнювати атмосферу Різдва. Чудеса бувають якщо в них вірити і створювати їх для інших. Включити новорічні музичні мотиви, запалити свічки, приготувати аромадіфузор і вже частину казки створена. Все просто і в наших чарівних руках. Варто тільки доторкнутися і вкласти частинку своєї душі, приправити хорошим настроєм і подати як в кращих закладах!

Трошки розповім про ефірних маслах, які ми будемо використовувати в нашій роботі. Масло лимона - це цитрусовий аромат без солодощі, але дуже бадьорить і освіжає. Ефірна олія грейпфрута - це аромат соковитий, чистий, з гірчинкою, як і сам фрукт. Цитрусові аромати допомагають прогнати депресію, тримати настрій на висоті, прогнати нудьгу надовго, а також притупляє апетит і тягу до перекусу. По-моєму, це прекрасні їх властивості в ароматерапії. Але ми ще додамо чудове ефірне масло кедра, яке славиться своїми цілющими властивостями. Це ефективний противірусний, бактерицидну, імуностимулюючу засіб. А ще відмінний еротичний стимулятор, але це вже про ароматі для вашої спальні. Ось ці всі масла створять магічну і чарівну композицію. Аромати все натуральні і ненав'язливі, навіть улюблені багатьма. Але головне, щоб вам підходили і подобалися, адже ви створюєте в першу чергу для себе цю ароматний посудину.

Ось так просто і з підручних матеріалів можна створити красу. Бажання, фантазія, натхнення і дії - головні складові нашого творіння.

Що потрібно для приготування:

• 100 грам масла для основи (дитяче масло Джонсонс, масло виноградних кісточок);

• 30 грам масла мигдалю;

• Сирт в пляшечці з розпилювачем;

• ефірне масло лимона - 10 крапель;

• ефірне масло грейпфрута 10 крапель;

• ефірне масло кедра - 10 крапель;

• скляна красива баночка для аромадіфузора;

• бамбукові палички;

• декор у вигляді мішковини, сухих квітів, сушених апельсин, мотузки.

Аромадіфузор з бамбуковими паличками

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуємо місце для приготування і застелити його папером, так як ми будемо працювати з маслами і крапельки можуть пролитися.

  • 2.

    Якщо у вас баночка або пляшка ні з магазину, то візьміть будь-яку і декорують її на свій смак.

  • 3.

    Беремо баночку і вливаємо в неї основне масло.

  • 4.

    Далі додаємо масло мигдалю.

  • 5.

    А потім всі ефірні масла вливаємо по 10 крапель в наш посудину.

  • 6.

    Наступний етап - це додавання спирту. Буквально пару пшиків або чайну ложку.

  • 7.

    Так як у мене мішковина зверху, то я її прив'язую і прикріплюю декор з сушених апельсин і сухоцвітів троянд. (Не викидайте квіти, а сушіть їх. Так вони вам знадобляться в декорі).

  • 8.

    Вставляємо бамбукові палички і наш аромадіфузор готовий. За рахунок того, що вони пористі всередині, то будуть наповнюватися маслом.

  • 9.

    Періодично палички потрібно перевертати. Так вони насичуються маслами і поширюють наш аромат.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
96.00
0,5
0,5
1
198.00
0,5
0,5
1
69.00
0,5
0,5
1
65.00
0,5
0,5
1
69.00
0,5
0,5
1
21.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар