Ароматна кольорова морська сіль для ванни

12.03.2021
Ароматна кольорова морська сіль для ванни

Ароматна кольорова морська сіль для ванни

Що для вас прийняття ванни? Для мене це цілий ритуал. Обов'язково з морською сіллю, свічками, божественним ароматом. З такою ванною це не про «помитися», а про розкіш і повному релакс.

Що для вас прийняття ванни? Для мене це цілий ритуал. Обов'язково з морською сіллю, свічками, божественним ароматом. З такою ванною це не про "помитися", а про розкіш і повному релакс.

Весна поки холодна і погода мінлива, але тепла то хочеться. Після хороших прохолодних прогулянок в самий раз буде прийняти ванну, додавши в неї сіль з ефірними маслами і сухоцвітом. Люблю цю чарівну процедуру і залишаю її на дні краси. Уявіть: чай, свічки і ароматна ванна. Просто шик, який доступний кожному. Не чекайте, а бігом після важкого дня організуйте собі таку атмосферу чарівництва і турботи.

А тіло то, як це відчує і подякує. Воно буде легше хмари, розслаблене, сяюче і пахуче. Здорово, чи не так? Так що, тоді приготуємо цей еліксир красиво. Адже естетичний вигляд посилить емоції і ефект.

Морська сіль має мікроелементи: йод, марганець, магній, які знімають м'язову напругу, тонізують тіло активізують імунітет. Омолодження та регенерація клітин відбувається після кожної процедури. Так що там розповідати, просто спробуйте і зрозумієте в чому сіль)))

Ах так, ще про ефірному мятном маслі поговоримо. Хоча ви напевно знаєте про нього багато. Заспокійлива, ранозагоювальну, антимікробні властивості. Прохолодний і свіжий аромат очистить ваші думки і налаштує на спокійну хвилю. Але для того, щоб не так прохолодно все було, додамо полуничний аромат. Він буде чудово поєднуватися з м'ятою. Такий собі аромат "Полуничний мохіто" виходить.

Готувати запашну сіль легко і просто, особливо з натхненням в кишені. Тоді вперед за потрібними інгредієнтами.

Кольорові кристали солі виглядають смачно, нагадуючи льодяники дитинства " Момпасье". Але їсти їх не варто, а ось використовувати за призначенням потрібно. А як красиво вона виглядає в інтер'єрі. Прикраса вашої ванної кімнати і привернення уваги гарантоване. Так що запасайтеся такими баночками солі для своїх людей, кому ви б могли подарувати.

Таку баночку приємно вручити в подарунок. Можна скомбінувати в спа-набір разом з милом і скрабом. Тут вже вам вирішувати і фантазувати.

До таких солей бажано додати правила застосування. Підкажу вам тихенько. Такий баночки вистачить на один або два рази. Набираємо воду в ванну, запалюємо свічки, висипаємо сіль і чекаємо, коли розчиниться. Перед ванною прийміть душ і можна занурюватися. Хвилин 15-20 досить для даної процедури. Довше не варто, щоб не нашкодити собі. Промокніть рушником крапельки води і нанесіть лосьйон, крем, масло для тіла, одночасно масажуючи шкіру. Пишу і вже мрію про релаксе. Чи відчуваєте яка шкіра м'яка стала і впевненість прибула тут як тут.

Любите себя и позволяйте себе отдых в таком виде. Красиво, ароматно, блаженно!

Що потрібно для приготування:

Нам знадобиться:

- велика морська сіль - 0,5 кілограма;

- сухі бутони троянд - 5 грам;

- сухе листя м'яти - 1 чайна ложка;

- червоний і зелений харчові барвники - по 2 краплі;

- аромат "Полуниця" - 12 крапель;

- ефірну олію м'яти - 8 крапель;

- маленькі скляні баночки по 200 мл;

- пластикові ємності для поєднання інгредієнтів - 3 штуки;

- чайна ложка;

- рукавички гумові;

- папір, наклейки, стрічки, сухоцвіти для декору і упаковки.

Ароматна кольорова морська сіль для ванни

Процес приготування:

  • 1.

    Робоче місце підготуємо заздалегідь, прибравши з нього все зайве і виставивши тільки потрібні речі.

  • 2.

    Ручки захистимо гумовими рукавичками.

  • 3.

    Морську сіль розділимо на три частини, пересипаючи в пластикові ємності.

  • 4.

    В першу частину додамо зелений барвник і ефірне масло м'яти. Це буде така свіжа нотка.

  • 5.

    До другої частини додамо червоний барвник і аромат полунички. Для солодких нот.

  • 6.

    У третю частину додамо ефірне масло м'ятна і все добре перемішати.

  • 7.

    Можна дати солям трохи просохнути.

  • 8.

    Далі беремо баночки і ложку.

  • 9.

    Викладаємо шарами по черзі кожен колір. Перекладаючи іноді листям м'яти і пелюстками троянд.

  • 10.

    Коли дійдемо до краю, то зверху кладемо бутон трояндочки і лист м'яти. Так буде красиво виглядати при відкритті баночки.

  • 11.

    Закриваємо щільно кришкою і декоруємо пергаментним папером, стрічкою рафією, сухоцвітом троянд і м'яти. Красиво ж виходить і презентабельно.