Категорії товарів
Авокадове мило з нуля холодним способом
Рейтинг:
Поділитися:

Авокадове мило з нуля холодним способом

Рецепт приготування мила з нуля особливо допоможе людям, які бажають значно поліпшити свої навички, набратися якнайбільше досвіду і підвищити якість своїх мильних виробів. Адже готувати домашнє мило з нуля - заняття цікаве, але вимагає уважності і точних кроків, яких необхідно дотримуватися в процесі варіння.

Рецепт приготування мила з нуля особливо допоможе людям, які бажають значно поліпшити свої навички, набратися якнайбільше досвіду і підвищити якість своїх мильних виробів. Адже готувати домашнє мило з нуля - заняття цікаве, але вимагає уважності і точних кроків, яких необхідно дотримуватися в процесі варіння.

Також пам'ятайте про необхідні правила безпеки при приготуванні мила з нуля, адже в його процесі важливою складовою буде луг, з якої необхідно обережно поводитися. Для захисту вам знадобляться захисні окуляри, респіратор, рукавички, халат і шапочка.

Примітка: мило дозріває протягом 1-2-х місяців.

Корисні властивості домашнього мила з авокадо і ефірних масел

Приготоване мило за нашим рецептом буде володіти приголомшливим ароматом, ніжною піною і багатим складом вітамінів, таких як: A, D, B і E.

Особливу цінність мило на основі авокадо має для сухої шкіри рук та обличчя, адже саме авокадо містить величезну кількість жирних омега-3 кислот, які вилікують і додадуть здоров'я сухої або комбінованої шкірі.

Простота приготування такого домашнього мила з нуля і велика кількість корисних властивостей робить авокадове мило чудовим вибором і гарною підмогою для розвитку майстерених навичок.

Що потрібно для приготування:

  • олія авокадо 123,39 г - 36%
  • пальмова олія 98,71 г - 29%
  • пальмоядрова олія 98,71 г - 29%
  • олія солодкого мигдалю 19., 74 г - 6%
  • 47,05 г лугу;
  • 112,39 г води;
  • 86 г пюре авокадо;
  • розмарин 25 г;
  • будь-яка ефірна олія, наприклад - олія сандалу 9 г
Авокадове мило з нуля холодним способом

Процес приготування:

  • 1.

    В першу чергу необхідно зробити пюре зі свіжого авокадо. Слідкуйте за тим, щоб пюре було абсолютно однорідним, без випадкових домішок і грудочок.

  • 2.

    Виміряйте всі інгредієнти в необхідних для вас пропорціях і підготуйте холодну воду.

  • 3.

    У воду обережно, дотримуючись заходів безпеки, додайте луг і залиште охолоджуватися на деякий час.

  • 4.

    Підготуйте водяну баню, змішайте в ній всі олії з рецепту і підігрівайте до утворення однорідної маси.

  • 5.

    Далі в отриману масу потрібно додати заздалегідь зроблене пюре з авокадо і розмарину, змішати суміш до однорідного стану.

  • 6.

    Тепер чекаємо поки лужна і масляна маса нагріються приблизно до однакової температури (бажано близько 45-50 градусів С) і починаємо їх об'єднувати, обов'язково постійно помішуючи масу.

  • 7.

    Наступним кроком буде збивання отриманої маси блендером до утворення мильного сліду.

  • 8.

    І останній етап - це розлив вашого мила по формах. Ми залишаємо його на 2-3 дня до повного застигання. Потім дістаємо ароматні формочки - і авокадове мило з нуля повністю готове для використання!

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
102.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
152.00
0,5
0,5
1
46.00
0,5
0,5
1
136.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар