Лимонне мило з основи

27.07.2021
Лимонне мило з основи

Лимонне мило з основи

Думаю, це прекрасний варіант на літо. Чи не правда? У такі спекотні дні хочеться прохолоди, свіжості і чистоти. А такий шматочок мила з ароматом цитруса з радістю вам допоможе влітку. Приємні відчуття гарантовані після використання. Воно буде як ковток свіжого повітря після важкого, жаркого дня..

Думаю, це прекрасний варіант на літо. Чи не правда? У такі спекотні дні хочеться прохолоди, свіжості і чистоти. А такий шматочок мила з ароматом цитруса з радістю вам допоможе влітку. Приємні відчуття гарантовані після використання. Воно буде як ковток свіжого повітря після важкого, жаркого дня.

Це мило з основи, але з додаванням ефірної олії лимона. Функції мила & ndash; це в першу чергу очищення шкіри від забруднень і бактерій. Не може мило пом'якшувати, зволожувати і так далі, так як це не крем. Мило може звичайно дбайливо ставиться до шкіри, омиваючи ніжною пінкою тіло.

Відразу візуально ми звертаємо увагу на зовнішній вигляд мила. Форма, малюнок, текстура шматочка зупиняє погляд. Далі, взявши привабливий продукт, ми тягнемося до його запаху. Якщо зовнішність і аромат збіглися, тоді купуємо з радістю. Мені здається дуже схоже з вибором свою людину. Адже ми вибираємо за зовнішність і навіть самі того, не відчуваючи за запахом.

Завдання творця мила & ndash; це зробити продукт красивим, натуральним, ароматним. Це ми і спробуємо зробити сьогодні.

До складу Милка ми додамо ефірне масло соковитого лимона. Завдяки йому отримаємо смачний аромат і корисні властивості. Для шкіри вони будуть мінімальні так як повторюся, що це мило, а не крем або лосьйон. А ось аромат ми вивчимо в ароматерапії.

Давайте ближче познайомимося з маслом цитрусового плоду. Лимонне масло часто застосовують в косметичних засобах. Адже воно добре відбілює шкіру і зуби. Да да, додайте в зубну пасту і буде паста з відбілюючим ефектом, а ще догляне за вашої порожниною рота. Також має противірусні та антибактеріальні властивості. Тому корисно його застосовувати в ароматерапії при застуді. Якщо ви втомилися, тоді зробіть собі біля робочого столу аромадіфузор з лимонним маслом, щоб поліпшити пам'ять і увагу.

Ефірна олія лимона добувають ні з м'якоті, а з ароматною шкірки. І дуже поширене застосування в кулінаріі.Ето цінний продукт для нашого організму, тому його потрібно мати в будинку завжди.

Сьогодні ми його додамо в мило ручної роботи, для надання йому соковитого аромату і цінності. Тому поділюся рецептом приготування його в домашніх умовах. Якщо ви вже затятий миловар, то вам цей процес буде простіше простого.

Використовуйте натуральні види упаковки. Це красиво і збереже навколишнє середовище від забруднень. Варіантів екологічної упаковки зараз повно. Це крафтового папір, пакети і коробки з переробленої листя, коробки з шпону і так далі. Багато підтримують зараз цю тенденцію, тому і більше звертають увагу на продукт в правильній упаковці.

Що потрібно для приготування:

Для приготування підготуйте такі матеріали:

- мильна основа Crystalslsfree біла - 500 грам;

- ефірне масло лимона - 25- 30 крапель;

- пігмент жовтий - 5 крапель;

- спирт в ємності з розпилювачем;

- силіконові форми простих конфігурацій;

- посуд для плавлення в мікрохвильовій печі - 2 штуки;

- палички дерев'яні або ложка для перемішування інгредієнтів;

- дошка і ніж;

- рукавички латексні;

- папір і шнур для упаковки.

Лимонне мило з основи

Процес приготування:

  • 1.

    - Місце для миловаріння має бути просторим і провітрюваним.

  • 2.

    - Всі інгредієнти підготовлені. Зайві предмети прибрати.

  • 3.

    - Мильну основу нарізаємо на кубики приблизно 1х1 сантиметр. Так вона швидше і рівномірніше розтопиться.

  • 4.

    - Перекладаємо основу в ємність і плавимо в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння. Коли мильна база закипає, то втрачає багато властивостей. Так що будьте уважні.

  • 5.

    - У розігріту масу додамо ефірне масло.

  • 6.

    - Далі розділимо на дві частини її, так як у нас буде двокольорове мило.

  • 7.

    - В одну частину додамо жовтий пігмент, а другу залишимо білої.

  • 8.

    -Все добре перемішуємо і залишимо трохи охолонути.

  • 9.

    - Форми опрацюємо спиртом.

  • 10.

    - Щоб зробити свірли в милі (такі малюнки або візерунки), потрібно остудити основу до приємної теплої температури. Якщо будете вливати гарячі два кольори, то все змішається в одне.

  • 11.

    - Вливаємо тонкою цівкою з двох сторін основу. Бажано це зробити в два етапи. Залити один двоколірний шар, а потім, коли той охолоне, то і другий.

  • 12.

    - Поверхня бризкає спиртом, прибираючи пухирі, які утворюються.

  • 13.

    - Залишимо остигати протягом години.

  • 14.

    - Коли охолоне, акуратно дістаємо з форми на дошку і даємо просохнути добу, щоб пішла зайва волога.

  • 15.

    - Тепер можна упакувати в красиву упаковку зі шнуром і презентувати близьким вам людям.