Категорії товарів
Мандаринове мило з основи
Рейтинг:
Поділитися:

Мандаринове мило з основи

Передноворічні клопоти, солодкий запах мандарин - що може бути приємніше взимку? Тільки блискуче мандаринове мило, яке точно прикрасить ванну кімнату своєї господині. Робиться таке мило протягом 15 хвилин, а задоволення даруватиме протягом декількох тижнів. 

Передноворічні клопоти, солодкий запах мандарин - що може бути приємніше взимку? Тільки блискуче мандаринове мило, яке точно прикрасить ванну кімнату своєї господині. Робиться таке мило протягом 15 хвилин, а задоволення даруватиме протягом декількох тижнів. 

Насолоджуйтесь неймовірним мандариновим милом, яке до того ж так святково мерехтить на світлі. Ароматний і ошатний подарунок за 15 хвилин готовий. А що може бути приємніше, ніж подарунок, зроблений своїми руками?

Що потрібно для приготування:

  • 100 г прозорої мильної основи 
  • 2-3 краплі харчового помаранчевого барвника 
  • Запашка з ароматом мандарина 
  • Голографічний глітер білий на кінчику ножа   
Мандаринове мило з основи

Процес приготування:

  • 1.

    Наріжте мильну основу на невеликі, однакові кубики. 

  • 2.

    Складіть основу в жароміцний посуд і поставте топити на водяну баню або в мікрохвильову піч. 

  • 3.

    Не доводьте основу до кипіння, помішуйте постійно, але не активно. 

  • 4.

    У розтоплену основу додайте барвник, перемішайте до отримання однорідного кольору. 

  • 5.

    Потім додайте глітер , знову перемішайте. Глітер додається в не дуже гарячу основу, щоб він не осів на дно форми. 

  • 6.

    В останню чергу додайте запашку, щоб її аромат більш стійким. Я додаю близько 10-13 крапель на 100 г  основи, ви ж дивіться за своїми уподобаннями.

  • 7.

    Збризніть форму спиртом, залийте ваше мило і знову збризніть спиртом, щоб видалити бульбашки повітряі. 

  • 8.

    Зачекайте поки мило застигне і діставайте його з форми через 1-2 години. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
189.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
49.815
0,5
0,5
1
34.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар