Категорії товарів
Мигдальне мило-скраб з нуля холодним способом
Рейтинг:
Поділитися:

Мигдальне мило-скраб з нуля холодним способом

Є такі рецепти мила з нуля, які завжди виходять, якщо мило варити за правилами. Ось один з таких улюблених рецептів. Мінімум інгредієнтів і максимум користі. Скрабуючий елемент обраний легкий, проте дієвий. Мигдальна олія дуже цінна для жирної шкіри, вона усуває запалення і почервоніння, мінімізує вироблення підшкірного сала.

 

Є такі рецепти мила з нуля, які завжди виходять, якщо мило варити за правилами. Ось один з таких улюблених рецептів. Мінімум інгредієнтів і максимум користі. Скрабуючий елемент обраний легкий, проте дієвий. Мигдальна олія дуже цінна для жирної шкіри, вона усуває запалення і почервоніння, мінімізує вироблення підшкірного сала.

Мило можна діставати з форми через добу або коли воно затвердіє. Якщо не хочете, щоб мило проходило стадію гелю, відразу після заливки поставте його на 1 годину в холодильник. Після нарізки мило буде визрівати близько 3-4 тижнів. Дайте повністю пройти цей шлях милу з нуля. 

Що потрібно для приготування:

  • Пальмоядрова олія (31%) - 103,6г.
  • Пальмова олія (39%) - 132,4г.
  • Олія солодкого мигдалю (31%) - 103,7г
  • Луг NaOH - 47,8г.
  • Вода - 112,2г
  • Запашка мигдаль - 5-7 мл
  • Скраб мигдальний - 2 ст.л.
Мигдальне мило-скраб з нуля холодним способом

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуйте всі інгредієнти і інвентар, дотримуючись правил техніки безпеки.

  • 2.

    Всі олії складіть в одну ємність і розтопіть на водяній бані до однорідного стану і поставте охолоджуватися до 50-55градусів Цельсія.

  • 3.

    У попередньо охолоджену воду почніть невеликими партіями вводити луг, постійно перемішуючи. Поставте лужний розчин остигати до 50-55градусів Цельсія.

  • 4.

    Через ситечко починайте вливати лужний розчин в олії. Перемішайте масу ложкою, потім доведіть до легкого сліду.

  • 5.

    Всипте в мило скраб, перемішайте ложкою. Потім введіть запашку, знову перемішайте ложкою і викладайте в форму під нарізку.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
152.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
102.00
0,5
0,5
1
31.185
0,5
0,5
1
20.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар