Категорії товарів
Мило «Альпійский луг»
Рейтинг:
Поділитися:

Мило «Альпійский луг»

Трав'янистий приємний аромат «Альпійський луг» прекрасно підходить для нашого нового мила. Будемо творити великий обсяг свіжого гліцеринового мила під нарізку.

Трав'янистий приємний аромат «Альпійський луг» прекрасно підходить для нашого нового мила. Будемо творити великий обсяг свіжого гліцеринового мила під нарізку.

Що потрібно для приготування:

  • англійська гліцеринова основа для мила - 1 кілограм;
  • зелений пігмент;
  • жовтий пігмент;
  • діоксид титану (білий пігмент);
  • запашка "Альпійський луг" - 20 крапель;
  • силіконова форма на 1 кілограм мила;
  • ваги;
  • 2 ємності для плавлення мильної основи в мікрохвильовій печі;
  • дерев'яні палички для розмішування;
  • спирт;
  • рукавички;
  • ніж для нарізки мила;
  • пакети прозорі для глянцевої упаковки кожного шматочка.
Мило «Альпійский луг»

Процес приготування:

  • 1.

    Англійську мильну основу нарізаємо дрібно і плавимо в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння.

  • 2.

    Розділимо її на дві частини: 800 грам і 200 грам.

  • 3.

    В першу частину (200 грам) додамо: діоксид титану 0,5 чайної ложки, 7 крапель аромату.

  • 4.

    В іншу частину (800 грам) додамо: 5 крапель зеленого пігменту, 2 краплі жовтого пігменту, 13 крапель аромату.

  • 5.

    Форму і розплавлені основи для мила обробити спиртом.

  • 6.

    Виливаємо зелену масу в форму, обробивши спиртом.

  • 7.

    Коли вона візьметься щільною плівкою, починаємо повільно вливати білу масу.

  • 8.

    Ложкою провертамо уздовж всієї форми. Так утворюються красиві візерунки.

  • 9.

    Обробляємо спиртом поверхню основи і залишаємо остигати кілька годин в сухому місці.

  • 10.

    Дбайливо витягаємо мило з форми на дошку і ріжемо на рівні частини.

  • 11.

    Залишимо підсушитися на кілька годин.

  • 12.

    Беремо прозорі пакетики і пакуємо, декоруючи стрічкою, наклейкою. Можна використовувати коробочки, наклейки, папір тишью, пакувальний папір і так далі. Політ вашої фантазії!

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
27.00
0,5
0,5
1
27.00
0,5
0,5
1
23.00
0,5
0,5
1
38.07
0,5
0,5
1
75.00
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
4.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар