Категорії товарів
Мило для гоління з нуля
Рейтинг:
Поділитися:

Мило для гоління з нуля

Ми вже публікували кілька рецептів по виготовленню мила для гоління з основи. Тепер, настала черга зварити таке мило з нуля. Технологія виготовлення даного мила нічим не відрізняється від приготування звичайного мила з нуля.

  

Ми вже публікували кілька рецептів по виготовленню мила для гоління з основи. Тепер, настала черга зварити таке мило з нуля. Технологія виготовлення даного мила нічим не відрізняється від приготування звичайного мила з нуля.

Ефірні олії вибирайте більш свіжих нот. Кокосова і пальмова олія в даному випадку будуть відповідати за твердість, рицинова олія за рясну піну, а оливкова олія - за стабільність піни і пом'якшення і зволоження шкіри. Вибирайте відповідний для вас рецепт і готуйте домашнє мило для гоління для себе або свого чоловіка.

 

Що потрібно для приготування:

  • Оливкова олія - 360 г 
  • Кокосова олія - 270 г 
  • Пальмова олія - 198 г 
  • Рицинова олія - 72 г 
  • Всього олій 900 г 
  • Луг ( NaOH ) - 128,8 г (5% - пережир ) 
  • Вода - 270 г 
  • Каолінова глина - 2 ст. л 
  • Ефірні олії - 30-40 г 
Мило для гоління з нуля

Процес приготування:

  • 1.

    В охолоджену воду введіть луг, коли суміш охолоне, пропустіть через сито, щоб переконатися, що всі кристали лугу розчинилися.

  • 2.

    Змішайте олії і на водяній бані доведіть до однорідного стану.

  • 3.

    Змішайте лужний розчин і олії, блендером доведіть до сліду. Важливо, щоб при змішуванні температура лугу і температура олій була однакова і коливалася в межах 5-7 градусів.

  • 4.

    У слід введіть глину і ефірні олії, добре перемішайте ваше мило і розлийте по формах.

  • 5.

    Після застигання виймайте з форми і залишайте в прохолодному темному місці до повного визрівання. Таке мило буде визрівати 1-2 місяці.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
2
50.00
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
34.00
0,5
0,5
1
41.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар