Категорії товарів
Мило з основи – Паска
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з основи – Паска

Наближається свято Великдень - одне з найсвітліших і прекрасних свят року. І, звичайно ж, до цього свята варто зробити якесь цікаве святкове мило. За допомогою спеціальної форми, це не складе труднощів, а результат вас точно порадує.

Наближається свято Великдень - одне з найсвітліших і прекрасних свят року. І, звичайно ж, до цього свята варто зробити якесь цікаве святкове мило. За допомогою спеціальної форми, це не складе труднощів, а результат вас точно порадує. 

Оригінальне мило, яке при належній вправності не відрізнити від справжньої паски. Аромат підбирайте залежно від своїх вподобань. 

 

Що потрібно для приготування:

  • Форма для мила - Паска;    
  • Біла мильна основа - 260 г;
  • Пігмент жовтий - 2 краплі;
  • Пігмент фіолетовий - 2 краплі;
  • Пігмент коричневий - 7-10 крапель;
  • Білий глітер - на кінчику ножа;
  • Запашка іриска - 20-25 крапель. 
Мило з основи – Паска

Процес приготування:

  • 1.

    Наріжте мильну основу на невеликі кубики, і поставте топитися в мікрохвильову піч або на водяну баню. Слідкуйте, щоб основа не закипіла, постійно перемішуйте її.

  • 2.

    Близько 5 г основи налийте в невелику ємність, додайте в неї фіолетовий пігмент і залийте піпеткою літери «ХВ».

  • 3.

    Далі 7-10 г основи пофарбуйте в жовтий колір і залийте піпеткою бруньки верби. Якщо вийшло не зовсім акуратно, підчистити ножем.

  • 4.

    Близько 10 г основи пофарбуйте в коричневий колір і залийте нею гілочки верби.

  • 5.

    Далі, приблизно в 50 г розтопленої основи додати глітер, 7 крапель запашки і залити акуратно в форму враховуючи потоки, їх краще заливати прокручуючи форму на боці.

  • 6.

    В решту основи додайте коричневий пігмент, стільки, щоб вийшов колір запеченого тіста, решту запашки, перемішайте, і залийте в форму.

  • 7.

    Побризкайте спиртом і залиште застигати на 2-3 години. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
327.24
0,5
0,5
1
112.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
41.31

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар