Мило-скраб "Кавовий десерт"

31.07.2019
Мило-скраб "Кавовий десерт"

Мило-скраб "Кавовий десерт"

Одна з улюблених моїх робіт - це мило-скраб «Кавовий десерт». Аромат смачної кави в кожному шматочку і без барвників. Відмінно відлущує і доглядає за вашою шкірою.

Одна з улюблених моїх робіт - це мило-скраб «Кавовий десерт». Аромат смачної кави в кожному шматочку і без барвників. Відмінно відлущує і доглядає за вашою шкірою.

Кавовий десерт для вашого тіла готовий!

Що потрібно для приготування:

  • прозора англійська мильна основа - 500 грам;
  • діоксид титану;
  • запашка"Кава" - 10 крапель;
  • натуральна кава - 10 грам;
  • зерна кави;
  • силіконова форма для мила під нарізку на 500 грам;
  • кухонні ваги;
  • ємності для плавлення мильної основи - 3 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування мила;
  • спирт;
  • верстат і ніж для нарізки мила;
  • пакети прозорі і стрічки для упаковки готового мила.
Мило-скраб "Кавовий десерт"

Процес приготування:

  • 1.

    Нарізаємо мильну основу дрібно для комфортного плавлення.

  • 2.

    Плавимо, не допускаючи кипіння

  • 3.

    Додаємо запашку і добре перемішуємо.

  • 4.

    Розділимо масу на три частини (300/100/100 грам).

  • 5.

    У ємність, де 300 грам основи, додамо мелену каву і ретельно перемішуємо.

  • 6.

    Вливаємо частину маси в форму, обробивши спиртом.

  • 7.

    У наступну порцію, де 100 грам маси, додаємо діоксид титану (так у нас утворюється білий колір) і каву на кінчику ножа.

  • 8.

    Частину її вливаємо в форму до коричневої трохи охолодженої основи.

  • 9.

    У третю частину маси додаємо тільки діоксид титану, щоб була чисто біла основа. Перемішуємо і додаємо в форму поки шари ще не застигли повністю.

  • 10.

    Кожен шар обробляємо спиртом, щоб прибрати бульбашки на поверхні.

  • 11.

    По черзі вливаємо залишки кожної основи в форму.

  • 12.

    Паличкою зробимо малюнок, провівши хвилею.

  • 13.

    Прикрасимо зернами кави, поки шари ще рідкі.

  • 14.

    Ми залишаємо мило в сухому місці на декілька годин.

  • 15.

    Далі витягуємо мило з форми на дошку і обережно розрізаємо на рівні шматочки.

  • 16.

    Іменним штампом можна проштампувати кожен шматочок надаючи дизайнерський вигляд.

  • 17.

    Упакуємо в пакет зі стрічкою і прикрасимо зернами кави.