Категорії товарів
Мило сувенірне "Макарун"
Рейтинг:
Поділитися:

Мило сувенірне "Макарун"

Сувенірне мило в формі печива безе, акуратно упаковане, буде прекрасним варіантом для презенту. Для жінки будь-якого віку мило стане хорошим ароматним сувеніром.

 Сувенірне мило в формі печива безе, акуратно упаковане, буде прекрасним варіантом для презенту. Для жінки будь-якого віку мило стане хорошим ароматним сувеніром.
Нехай це сувенірне милко радує ваших рідних і близьких!

Що потрібно для приготування:

  • англійська біла основа для мила - 100 грам;
  • запашка "Гарячий шоколад" - 6 крапель;
  • пігмент коричневий;
  • форма для мила макарунами;
  • ваги кухонні;
  • ємності для плавлення мильної основи - 2 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування;
  • спирт;
  • пакети глянцеві, стрічки і наклейки для красивої упаковки мила.
Мило сувенірне "Макарун"

Процес приготування:

  • 1.

    Основу для мила ріжемо на кубики.

  • 2.

    Ділимо її на дві частини - 80 грам і 20 грам.

  • 3.

    Першу основу (80 грам) розплавити в мікрохвильовій печі.

  • 4.

    Додаємо: 5 крапель коричневого пігменту, 5 крапель аромату.

  • 5.

    Спиртом обробляємо форму і вливаємо половину коричневої основи до мітки. Чекаємо охолодження хвилин 15-20.

  • 6.

    Розтопимо другу частину основи (20 грам).

  • 7.

    Додамо 1 краплю запашки і вливаємо в форму до мітки, попередньо процарапав ножем перший шар мила.

  • 8.

    Коли шар прошарку охолоне, продряпайте його ножем для кращого зчеплення і вливаємо коричневу масу. Опрацюємо спиртом.

  • 9.

    Ми залишаємо охолонути на пару годин.

  • 10.

    Акуратно дістаємо сувенірне мило з формочки і залишимо на годину підсохнути.

  • 11.

    Упакуємо в пакетик, зав’яжемо стрічкою і прикрасимо наклейками "Сердечка".

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
32.4
0,5
0,5
1
24.00
0,5
0,5
1
56.00
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
4.00
0,5
0,5
1
22.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар