Категорії товарів
Натуральне мило бельді з нуля
Рейтинг:
Поділитися:

Натуральне мило бельді з нуля

Мило бельді з нуля це найкращий спосіб отримати саме той результат, який ви очікуєте. Таке мило, як ми говорили раніше , готується на базі калійної луги з травами і оливкової олії. Готувати мило будемо холодним способом.  

Мило бельді з нуля це найкращий спосіб отримати саме той результат, який ви очікуєте. Таке мило, як ми говорили раніше , готується на базі калійної луги з травами і оливкової олії. Готувати мило будемо холодним способом.  

Перед використанням перевірте мило тест-смужкою . 

Зберігається таке мило бельд близько півроку, все залежить від терміну придатності олій, які ви використовували.  

Що потрібно для приготування:

  • Оливкова олія - ​​230г 
  • Кокосова олія- 30г 
  • Олія Ши - 30г 
  • Рицинова олія- 30г 
  • Луг калійний - 57,21г 
  • Вода - 165г 
  • Суміш мелених трав, листя евкаліпта, лаванда, м'ята - 90г. 
Натуральне мило бельді з нуля

Процес приготування:

  • 1.

    Для початку відміряйте і розведіть луг в добре охолодженій воді. 

  • 2.

    Потім поставте на водяну баню олії і розтопіть їх, перемішайте, доводячи до однорідної консистенції. 

  • 3.

    Дайте лугу і олії охолонути до однакової температури в 50-55 градусів. 

  • 4.

    Потім влийте лужний розчин в масляний і приступайте до перемішування блендером. 

  • 5.

    Особливість всіх рецептів на калійному лузі: крім того, що ви отримаєте рідке мило, доводити його до сліду слід досить довго. У калійному милі буває помилковий слід. Саме тому перемішуйте поступово, 2-3 хвилини помішуйте блендером, потім дайте масі відпочити 15 хвилин і так повторюйте кілька разів, поки після такого відпочинку мило не перестане розшаровуватися.

  • 6.

    Коли ви довели мило до гарного стабільного сліду,  треба всипати в нього трави і ретельно перемішати до однорідної маси. 

  • 7.

    Тепер можете перекласти мило в баночку для зберігання і залишити визрівати на 1-2 місяці. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
2
50.00
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
44.00
0,5
0,5
1
34.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар