Категорії товарів
Натуральний бальзам для губ
Рейтинг:
Поділитися:

Натуральний бальзам для губ

Бальзам для губ - це просто ласощі для ваших вуст і в той же час екстрена допомога. Вкотре переконуюся, що природа нас годує, оберігає, дає все для життя і краси. Догляд за губами дуже важливий особливо в холодну і вітряну пору року, адже шкіра на них ніжна і тонка, що вимагає такої ж догляд, як і за шкірою обличчя.

Бальзам для губ - це просто ласощі для ваших вуст і в той же час екстрена допомога. Вкотре переконуюся, що природа нас годує, оберігає, дає все для життя і краси. Догляд за губами дуже важливий особливо в холодну і вітряну пору року, адже шкіра на них ніжна і тонка, що вимагає такої ж догляд, як і за шкірою обличчя. Особисто я не користуюся помадами, а блиски залишають липкий і неприємний слід на губах. Бальзами для губ та гігієнічні помади хороші, але не всі. Іноді бувають сухими і з великою кількістю парафіну. Тому зробимо наше засіб тільки з натуральних компонентів, щоб наші губки сяяли красою.

Як часто ви приділяєте увагу догляду за губами? Скраби, масажі, масла, бальзами. Це такий же ділянку шкіри, який в'яне, якщо його обходити і залишати без догляду. А вель це ваша усмішка, ваш розмовний центр, який завжди на виду і в увазі.

Подбаймо про частину вашої посмішки. На самому те справі все геніальне - просто. Готувати бальзам легше простого. А продукти для його приготування доступні в наш час. Дивіться який смачний склад буде: масло какао, масло обліпихи, бджолиний віск, вітамін Е, терте какао і масло апельсина. Навіть якщо оближете такий засіб або випадково з'їсте, то все тільки на користь піде. Так само можна сміливо давати користуватися діткам, особливо затока в баночку форми цукерки або сердечка. Дітки з задоволенням будуть мазати свої губки від вітру і морозу в холодну пору року.

Розберемо все інгредієнти і поговоримо про кожного. Наприклад, почнемо з масла какао. Це тверде і смачне масло, яке прекрасно захищає шкіру від впливу навколишнього середовища, створюючи таку собі захисну плівку. Навіть якщо одним цим масло мазати губи, то воно тане на них і залишає приємні відчуття. Прекрасно доглядає і живить ніжну шкіру.

Бджолиний віск додають в бальзами для твердості і має він протизапальні дії. Так само запобігає втраті вологи.

Масло обліпихи просто чудодійний і чарівне, так як регенерує шкіру, знімає запалення і усуває зморшки. Пігмент, які знаходяться в ягодах обліпихи і насичують її помаранчевим кольором, вирівнюють колір шкіри і знімає лущення. Це масло чудово загоює ранки і мікротріщини, які часто бувають на губах. Рекомендую мати у себе в запасі таке масло, яке виручить вас за кілька днів користування. Тільки в чистому вигляді його не рекомендують використовувати, а в комплексі з іншими маслами вийде хороший засіб.

Наступний компонент - це вітамін Е. Часто зустрічається в косметології і дійсно необхідний для еластичності нашої шкіри.

Ефірна олія апельсина додасть смачний і солодкий аромат, а також заспокоює роздратування на шкірі.

Какао терте зробить цей бальзам просто шоколадним на смак, так само дасть коричневий колір.

Ось і розібрали всі складові бальзаму, як бачите все вони натуральні.

Ось і вся історія про створення цього бальзаму. По-моєму, просто і швидко. А на губах він так приємно тане, надаючи блиск. Шоколадний аромат з нотками цитруса так смачно поєднуються, що хочеться просто з'їсти бальзам. За те ваші поцілунки будуть такими, що запам'ятовуються і найсолодшими.

Спробувавши один раз такий бальзам, вам більше не захочеться користуватися магазинними помадами нібито натуральними. У своєму продукті ви будете впевнені на всі 100%. І з радістю зможете рекомендувати або ділиться рецептом з подружками. А ще краще організуйте майстер-клас під чашечку чаю в душевній компанії. А готовий бальзам можна подарувати кожному на згадку. Творчих ідей вам!

Що потрібно для приготування:

І так, для приготування нашого чудодійного бальзаму потрібно:

1. ефірне масло апельсина солодкого - 5 крапель;

2. спирт в пляшечці з розпилювачем;

3. масло какао - 1 столова ложка;

4. масло обліпихи - 1 столова ложка;

5. бджолиний віск - 1 столова ложка;

6. вітамін Е - 5 крапель;

7. какао терте - на кінчику ложки;

8. каструля;

9. ложка;

10. баночка або маленька жаростійка ємність;

11. шприц;

12. баночки алюмінієві і туби для бальзаму;

13. наклейки з написом «Бальзам для губ».

Натуральний бальзам для губ

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуємо місце для приготування нашого еліксиру для губ.

  • 2.

    Набираємо воду в каструлю до половини.

  • 3.

    Поставимо каструлю з водою на плиту і доводимо до кипіння.

  • 4.

    Поки вода закипає, кладемо в баночку віск і масло какао.

  • 5.

    Ставимо на водяну баню і плавимо постійно помішуючи.

  • 6.

    Коли інгредієнти почнуть танути, додамо какао терте.

  • 7.

    Коли всі розплавиться додаємо масло обліпихи, вітамін Е і ефірне масло апельсина.

  • 8.

    Всі добре розмішуємо.

  • 9.

    Беремо баночки і бризкає спиртом їх.

  • 10.

    Далі беремо шприц без голки і набираємо нашу масу.

  • 11.

    Акуратно вливаємо в баночки і тубу. Шприцом це виходить обережніше і без патьоків.

  • 12.

    Ми залишаємо остигати. Остигає досить швидко бальзам.

  • 13.

    Закриваємо кришкою баночки і зверху можна наклеїти наклейки з написом «Бальзам для губ».

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
41.715
0,5
0,5
1
69.00
0,5
0,5
1
56.00
0,5
0,5
1
113.00
0,5
0,5
1
71.00
0,5
0,5
1
31.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар