Категорії товарів
Живильний крем з трьох інгредієнтів
Рейтинг:
Поділитися:

Живильний крем з трьох інгредієнтів

Поживний крем для сухої шкіри і поживних масок робиться досить швидко і не потребує від вас великої кількості інгредієнтів. 

Поживний крем для сухої шкіри і поживних масок робиться досить швидко і не потребує від вас великої кількості інгредієнтів. 

Вибирайте базову олію, яке краще підходить для вашої шкіри, зазвичай це універсальна олію, оливкова. В якості ароматизатора можете додати ефірні олії, однак пам'ятайте, продукти з цитрусовими ефірними оліїми не можна використовувати перед виходом на сонце, так як вони провокують утворення пігментних плям. Виберіть, наприклад, ефірна олія чайного дерева або лаванди, максимум 5-7 крапель. 

Якщо ви будете додавати ефірні олії, додайте їх на цьому етапі, перемішайте міні-міксером щоб ефірні олії рівномірно розподілилися по крему.    

Крем варто зберігати в холодильнику близько 1-2 місяців, так як він не містить консервантів. Якщо ви хочете продовжити термін дії крему, додайте консервант. Ефірні оліїгають в кремах відіграють не тільки ароматичну роль, але і приносять крему корисні властивості, тому можете вибрати потрібну олію в залежності від потреб вашої шкіри.

Що потрібно для приготування:

  • 15 мл дистильованої води  
  • 25 мл базової оливкової олії   
  • 1,5г емульсійного воску   

 

Живильний крем з трьох інгредієнтів

Процес приготування:

  • 1.

    В олію додайте віск і поставте на водяну баню нагріватися, в окремій ємності відміряйте воду і так само поставте нагріватися на водяну баню. 

  • 2.

    Температура інгредієнтів має бути однаковою перед змішуванням. Допускається різниця в 5-7градусів Цельсія. 

  • 3.

    Після того, як віск повністю розтопився, почніть перемішувати жирну фазу міні-міксером, поступово вливайте воду і продовжуйте перемішувати крем міні-міксером. 

  • 4.

    Перемішуйте до того моменту, поки крем не загусне і не стане однорідним. Для прискорення процесу можете поставити ємність, в якій змішуєте крем, в миску з холодною водою. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
29.00
0,5
0,5
1
50.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар