Нехай все буде шоколадно

20.09.2019
Нехай все буде шоколадно

Нехай все буде шоколадно

Такий девіз і настрій буде нас супроводжувати протягом всього творчого процесу. А творити ми будемо дуже "смачне" шикарне мило до складу якого буде входити мигдальне масло і какао-порошок.

Нехай все буде шоколадно

Такий девіз і настрій буде нас супроводжувати протягом всього творчого процесу. А творити ми будемо дуже "смачне" шикарне мило до складу якого буде входити мигдальне масло і какао-порошок. Справжні ласощі для справжніх любителів шоколаду. Аромат "Гарячий шоколад" служить відмінним антидепресантом, гармонізує і розслабляє думки.

Що потрібно для приготування:

  • кілограм Англійської мильною білої основи;
  • коричневий пігмент - 4 краплі;
  • мигдальне масло - 10 крапель;
  • масла какао - 10 крапель;
  • аромат "Гарячий шоколад" - 30 крапель;
  • какао порошок - 1 чайна ложка;
  • силіконова форма для мила під нарізку на 1 кілограм;
  • пластикові ємності - 3 штуки;
  • дерев'яні палички 3 штуки;
  • спирт в пляшечці з розпилювачем;
  • ніж і стусло для нарізки;
  • кульочки, стрічки для упаковки і декору мила.
Нехай все буде шоколадно

Процес приготування:

  • 1.

    Подрібнюємо мильну основу і плавимо в мікрохвильовій печі.

  • 2.

    Додаємо масло какао, мигдальне масло і отдушку.

  • 3.

    Розділимо на три порції - 600/200/100 грам.

  • 4.

    У порцію 600 грам основи додамо какао порошок і ретельно розмішати.

  • 5.

    Обробивши форму спиртом, вливаємо коричневу масу в форму і залишаємо до появи щільної кірки.

  • 6.

    Тим часом беремо ємності, де 200 і 100 грам основи. Перемішуємо і в одну з них додамо пару крапель коричневого пігменту.

  • 7.

    Далі коричневий шар візьметься кіркою. Ми його паличкою розриваємо і по черзі вливаємо білу і кавову маси. Так виходять гарні візерунки в кожному шматочку мила.

  • 8.

    Спиртом розпилюємо по поверхні мила, видаляючи бульбашки.

  • 9.

    На кілька годин залишаємо охолонути.

  • 10.

    Дбайливо дістаємо готове мило на дошку.

  • 11.

    Нарізаємо рівними шматочками за допомогою верстата.

  • 12.

    Пакуємо кожен порційний шматочок в пакет, декоруючи стрічками.