Категорії товарів
Шиммер для тіла «Золотий пісок»
Рейтинг:
Поділитися:

Шиммер для тіла «Золотий пісок»

Сяяти, як сонце або, як зірка вирішувати вам! Але сяяти однозначно. Ви ж знаєте, що від відблисків завжди з'являється посмішка. А від посмішки стане всім світліше) Це працює, як відображення в дзеркалі. Ви світите і вам світло повертається. Ви даєте добро і з вами по-доброму. Ви радієте і вам ця радість повертається.

Сяяти, як сонце або, як зірка вирішувати вам! Але сяяти однозначно. Ви ж знаєте, що від відблисків завжди з'являється посмішка. А від посмішки стане всім світліше) Це працює, як відображення в дзеркалі. Ви світите і вам світло повертається. Ви даєте добро і з вами по-доброму. Ви радієте і вам ця радість повертається.

До чого це все говориться? Та до того, що сьогодні ми з вами створимо сяюче средство.Такое літній іскристе, ніби золотий пил на тілі. Воно готується легко, а задоволення на цілий день. Особливо, коли ви поніжилися на сонці і ваша шкіра отримала дозу легкої засмаги, тоді сяюче засіб вам доведеться в пору. Називають його шіммер. Це масло для тіла з блискучим золотистим або бронзовим пігментом. Наносячи його на чисту шкіру, ви отримаєте не тільки порцію корисних речей для шкіри, але і красиве сяйво. Особливо вийшовши на сонці засяяла, засліплюючи всіх своєю красою. Це не автозагар або бронзант, а засіб з ніжною текстурою і природним гарним блиском.

В основі нашого кошти масло авокадо і масло виноградних кісточок. Ці чудодійні масла прекрасно доглядають за шкірою. Розповім про кожен докладніше. Масло авокадо багате поживними, антибактеріальними і зволожуючими властивостями. Воно набагато більш насиченим оливкового масла. Завдяки маслу авокадо можна зменшити прояв пігментації на шкірі, а також призупинити процес старіння. Розгладить легко дрібні зморшки і додасть здоровий блиск шкірі. Наступний інгредієнт & ndash; це масло виноградних кісточок. Його часто беруть за основу в косметичних засобах. Великий відсоток лінолевої кислоти в даному маслі вітамінізує шкіру, надаючи їй м'якість і еластичність. Видобувають його з насіння винограду способом холодного віджиму. Завдяки цьому способу масло зберігає всі корисні речовини.

Як користуватися? Та дуже просто. Дуже зручна пляшечка спіпеткой, за допомогою якої можна наносити засіб по крапельці, допоможе економно розподіляти шіммер на тело.Продукт наш готовий і можна відразу ж їм користуватися. Перед використанням струсіть пляшечку, щоб все блискучі частинки ожили в танці вальсу. Нанести потрібну кількість на чисте тіло і круговими рухами розподіліть по шкірі. Кілька хвилин почекайте, щоб вбрався. А далі йдіть у світ і сіяйте. Приємна текстура і красивий блиск без жирної плівки гарантовані. Особливо ефектно золотисте засіб виглядає на засмаглій шкірі. Спробуйте і переконайтеся самі.

Ще трохи про ароматі нашого чудесного золотого масла. Аромат натуральний, ніжний і жіночний. Аромат ефірного масла рожевого дерева. Воно відмінно доповнює косметичний засіб. Цей запах просто створений для релаксу, так як відганяє негативні думки розслабляючи і заспокоюючи. Для шкіри надає омолоджуючу і антиоксидантну дію. Регулює і покращує колір обличчя. Більше підійде для сухої і ніжної чутливої ​​шкіри. Його можна сміливо додавати в креми і лосьйони, щоб підвищити якість і збагатити мікроелементами.

Подаруйте шіммер своїм модним подружкам, і вони будуть пищати від радості. Це чудовий презент в красивій пляшці у мене розлетівся відразу з першої партії. Для творця це звичайно, як бальзам на душу. З тих пропорцій, що я вам вказала в рецепті виходить 7 пляшечок по 30 мілілітрів. Уявляєте? Чи готуєте один раз, залишаєте собі одну порцію і інші на подарунки підуть. Вигідне і привабливу дію виходить. У магазинах такий засіб не дешеве. Але тепер ви знаєте як легко його зробити в домашніх умовах без складнощів. Важливо купити якісні масла і тоді продукт буде ідеальний. Якість і ціна вас порадують. Ось такі у нас дівчачі радості & ndash; багато баночок і блиску.

Що потрібно для приготування:

Для приготування шиммера нам знадобиться:

- масло авокадо - 100г;

- масло виноградних кісточок - 100 грам;

- ефірне масло рожевого дерева - 5 мілілітрів;

- сухий пігмент бронзовий - 2 грами;

- сухий пігмент біле золото - 2 грами;

- сухий пігмент золотистий - 2 грами;

- ємність і паличка для змішування інгредієнтів;

- скляні пляшечки з піпеткою для готового продукту на 30 мілілітрів - 7 штук.

Шиммер для тіла «Золотий пісок»

Процес приготування:

  • 1.

    -всі інгредієнти і посуд повинні бути підготовлені і відміряють;

  • 2.

    - змішуємо масло авокадо і масло виноградних кісточок;

  • 3.

    - далі додамо ефірне масло рожевого дерева;

  • 4.

    - а тепер по черзі висипаємо всі сухі пігменти і паличкою добре перемішуємо до повного розчинення;

  • 5.

    - беремо наші пляшечки і вливаємо засіб, не доливаючи до краю (щоб уникнути виливання при закритті кришечкою з піпеткою);

  • 6.

    - закриваємо кришечкою і можна наклеїти наклейку з назвою продукту.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
0
47.00
0,5
0,5
0
24.00
0,5
0,5
0
22.00
0,5
0,5
0
4.00
0,5
0,5
0
8.00
0,5
0,5
0
40.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар