Категорії товарів
Скраб для обличчя і губ
Рейтинг:
Поділитися:

Скраб для обличчя і губ

Існує безліч рецептів скрабів, зроблених своїми руками. Зараз ми поговоримо про скраби на кремовій основі. Новачку крем зробити важкувато, але завжди хочеться спробувати створити це диво.

Існує безліч рецептів скрабів, зроблених своїми руками. Зараз ми поговоримо про скраби на кремовій основі. Новачку крем зробити важкувато, але завжди хочеться спробувати створити це диво.

Почніть з створення скрабу для обличчя і губ, зробленого на базі основи для крему COSPEM. Він не буде сушити, адже не має мильної бази, а додати в нього ви можете будь-які інгредієнти. Це неймовірно легко, а результат скаже сам за себе.

Дуже важливо використання чистого посуду, а при заміні гідролата на воду використовуйте тільки дистильовану або мінеральну без газів. Ми не вводимо в рецепт консервант, а тому заходи, які ми перерахували вище, продовжать термін придатності вашого скрабу. Гідролат волошки сприяє прискоренню регенерації, олія зародків пшениці добре зволожує шкіру, а гранули жожоба ніжно скрабують її за рахунок своєї округлої поверхні.

Що потрібно для приготування:

  • 10г основи для крему COSPEM
  • 10г гідролата волошки
  • ½ чайної ложки базової олії зародків пшениці
  • ¼ чайної ложки гранул жожоба
  • 5-7 крапель запашки Water Blossoms
Скраб для обличчя і губ

Процес приготування:

  • 1.

    В окрему чисту ємність додайте основу для крему, гідролат і базове масло зародків пшениці.

  • 2.

    Ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

  • 3.

    Далі додайте гранули жожоба, також перемішайте щоб гранули рівномірно розподілилися по кремовій базі.

  • 4.

    В кінці додайте запашку, кількість відміряйте на ваш розсуд.

  • 5.

    Викладіть ваш скраб в чисту баночку. Користуватися можна відразу.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
80.00
0,5
0,5
1
52.00
0,5
0,5
1
50.00
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
37.665

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар