Категорії товарів
Скраб на основі калійної пасти
Рейтинг:
Поділитися:

Скраб на основі калійної пасти

Калійна паста - це, по суті, рідке мило, зроблене на базі рослинних олій, омиляються ці олії за допомогою калійної луги, а не натрієвої - це єдина відмінність від твердого мила. У своєму рецепті ми будемо використовувати оливкову калійну пасту, яку ви можете зробити самостійно або купити готову в нашому магазині.  

Калійна паста - це, по суті, рідке мило, зроблене на базі рослинних олій, омиляються ці олії за допомогою калійної луги, а не натрієвої - це єдина відмінність від твердого мила. У своєму рецепті ми будемо використовувати оливкову калійну пасту, яку ви можете зробити самостійно або купити готову в нашому магазині.  

Термін зберігання такого скрабу досить великий, адже в рецепт не вводилася вода або будь-які інші швидкопсувні компоненти. Ви можете вибрати і більш грубий скраб, якщо хочете, наприклад, зробити скраб для ніг.Враховуйте це при виборі абразивних частинок.

Що потрібно для приготування:

  • 100 г калійної пасти   
  • 80 г гліцерину фармакопейного  
  • 10 г мигдального скрабу-пілінгу  
  • 10-15 крапель композиції ефірних олій «Антицелюліт»    
Скраб на основі калійної пасти

Процес приготування:

  • 1.

    Для приготування скрабу попередньо підготуйте всі необхідні інгредієнти, а також баночку, в якій будете зберігати майбутній скраб. Весь посуд повинен бути чистим, сухим і продезінфікованим. 

  • 2.

    Відміряйте калійну пасту, складіть в термостійку ємність, додайте до пасти гліцерин і поставте на водяну баню або в мікрохвильову піч. Підігрівайте масу, постійно перемішуйте, поки всі грудочки пасти не розчиняться в гліцерині і мило не стане прозорим. 

  • 3.

    Коли маса охолоне до 30-40 градусів Цельсія, додайте в мило мигдальний скраб-пілінг і в кінці необхідну вам кількість композиції ефірних олій. 

  • 4.

    Перелийте скраб в баночку, в якій він буде зберігатися.   

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
46.00
0,5
0,5
1
19.00
0,5
0,5
1
43.00
0,5
0,5
1
69.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар