Сіль для ванни «Солодкі сновидіння»

12.04.2021
Сіль для ванни «Солодкі сновидіння»

Сіль для ванни «Солодкі сновидіння»

Наші сни - це наші думки, емоції, переживання. Часто нам снитися те, про що думаємо, про що боїмося, про що мріємо. Складно вимкнути мозок від цих думок. Він часто говіркий, а іноді хочеться тиші в голові. Щоб якось втихомирити цю розмову мозку, потрібно вміти розслабитися.

Наші сни - це наші думки, емоції, переживання. Часто нам снитися те, про що думаємо, про що боїмося, про що мріємо. Складно вимкнути мозок від цих думок. Він часто говіркий, а іноді хочеться тиші в голові. Щоб якось втихомирити цю розмову мозку, потрібно вміти розслабитися. Для мене розслаблення дає часу на природі, інтенсивна зарядка, а також прийняття ванни. Після прийняття ванни тіло таке легке, а мозок світліше.

Ми живемо далеко від моря і накупатися в ньому можемо тільки раз на рік, в кращому випадку. Але що нам заважає насититися морською сіллю в домашніх умовах? Приготувати гарячу ванну з морською сіллю, ароматними цілющими маслами в наших силах. З любов'ю і турботою про себе давайте створимо порцію релаксу для вашого розслаблення.

Пропоную приготувати сіль для ванни, яку краще взяти перед сном, так як в ній буде комплекс масел для поліпшення сну.

Морська сіль & ndash; основний інгредієнт нашого продукту. Це сіль, яку видобувають з морської води. У ній містяться такі елементи (магній, калій), завдяки яким забирається спазм і скутість в м'язах. Особливо добре прийняти посоленную ванну після тренування. Занурення в морську воду дає тілу повне розслаблення. Чи помічали?

Наша чарівна сіль буде доповнена комплексом ефірних масел для заспокоєння. У складі цього комплексу масла: анісу, мандарина, м'яти, лаванди, гвоздики. Аромат просто приголомшливий. Не завжди мені подобаються запахи в суміщених маслах, а тут просто насолода. Кожне масло в складі нашої композиції має унікальні властивості, а в підсумку вони дають розслаблення, внутрішню гармонізацію і здоровий зовнішній вигляд шкіри.

Приготування під силу навіть дітям. До речі, ви можете разом з ними зробити такий майстер-клас, а потім насолоджуватися результатом разом. Приступимо до нашого творінню.

Ось і все! Краса в ваших руках і створена вашими прекрасними ручками. Ніби цукерки виглядають кристали солі, але їсти не потрібно. Краще прийміть ванну і розкажіть про свої відчуття.

Хто не любить плюхатися або просто насолоджуватися у ванній? Особливо дітки обожнюють таку процедуру. Не дарма малюків купають в травах за годину до сну. Естетичне задоволення вам забезпечено. А що стосується лікувальних властивостей, то ви їх відчуєте обов'язково. Після прийняття ванни шкіра шовковиста, гладка, пружна. До речі, дана процедура добре нормалізує артеріальний тиск, а також знімає м'язову напругу у всьому тілі. Самопочуття поліпшується і приходить та довгоочікувана тиша в душі. Не вірите? Тоді перевірте на собі!

Перед прийняттям ванни прийміть душ, відлущить тіло скрабом. Так всі корисні мікроелементи швидше вбереться в шкіру, а результат не змусить чекати. І обов'язково відрегулюйте температуру води. Вона повинна бути близька до температури тіла і приємна по відчуттях.

Нехай вам знятися тільки солодкі сни в яскравих картинках. Щоб, прокинувшись ви відчували смак нового дня, дякуючи за кожен прожитий!

Що потрібно для приготування:

Знадобиться нам:

- морська сіль з великими кристалами - 1 кілограм;

- сухі гілочки лаванди - 3 грама;

- бузковий харчовий барвник - 4 краплі;

- ефірне масло "Солодкі сни" - 18-20 крапель;

- маленькі скляні баночки по 150-200 мл;

- пластикові ємності для поєднання інгредієнтів - 2 штуки;

- чайна ложка;

- рукавички гумові;

- папір пергаментний, наклейки декоративні, стрічки рафия, сухоцвіти для декору готового продукту.

Сіль для ванни «Солодкі сновидіння»

Процес приготування:

  • 1.

    У своїй робочій зоні виставляємо всі потрібні предмети і складові компоненти.

  • 2.

    Ручки бажано захистити латексними рукавичками.

  • 3.

    Беремо нашу чисту морську сіль і розділимо її на дві частини. У нас буде бузково-біла композиція.

  • 4.

    Розподіливши сіль в пластикові ємності, додамо в кожну ефірне мало по 10 крапель.

  • 5.

    В одну з порцій додамо фіолетовий пігмент. У нас повинен вийде бузковий лавандовий відтінок.

  • 6.

    У бузкову порцію ще кладемо трохи сухих квітів лаванди.

  • 7.

    Кожну порцію добре перемішати.

  • 8.

    Потрібно щоб сіль трохи просохла. Як варіант підсушити в духовці при мінімальному градусі.

  • 9.

    Приготовлені баночки і ложки беремо для викладання солі.

  • 10.

    Викладаємо акуратно шарами, чергуючи білий і бузковий кольори.

  • 11.

    Дійшовши до краю баночки кладемо ароматну гілочку лаванди. Дуже оригінально і красиво виглядає в такому оформленні.

  • 12.

    Щільно закривши кришкою банку, декоруємо пергаментним папером, стрічкою або Жгутова шнуром, сухоцвітом лаванди. Щоб ваш продукт був привабливий і хотілося його спробувати.