Сувенірне мило Шоколадний десерт

12.02.2020
Сувенірне мило Шоколадний десерт

Сувенірне мило Шоколадний десерт

Десерти бувають різні і у кожного свій. Я хочу представити десерт із солодким і смачним ароматом, але не їстівний, а для тіла.

Десерти бувають різні і у кожного свій. Я хочу представити десерт із солодким і смачним ароматом, але не їстівний, а для тіла.

Трохи фантазії, дотримання рецепта і шоколадний десерт вам під силу.

 

Що потрібно для приготування:

  • 100 грам Англійської прозорої основи для мила;
  • 100 грам Англійської білої основи для мила;
  • 15 крапель аромату "Гарячий шоколад";
  • коричневий пігмент - 7 крапель;
  • посуд і палички для плавлення, помішування маси;
  • силіконові формочки для кексів;
  • спирт в пляшечці з розпилювачем.
Сувенірне мило Шоколадний десерт

Процес приготування:

  • 1.

    Прозору основу подрібнимо і плавимо в мікрохвильовій печі.

  • 2.

    Додамо аромату 7 крапель і коричневий пігмент.

  • 3.

    Добре перемішати і частину залити у форми першим шаром.

  • 4.

    Відставити остигати на пів години.

  • 5.

    Тим часом розплавити білу основу і додати в неї отдушку.

  • 6.

    Застиглий коричневий шар процарапати ножем (для кращого скріплення).

  • 7.

    Влити в форми білу масу. Це буде другий шар.

  • 8.

    Відставити остигати на пів години.

  • 9.

    Коли білий шар охолоне, процарапати його і залити коричневим.

  • 10.

    Заздалегідь підготувати із залишків коричневої і білої основи стружку.

  • 11.

    Викласти стружку на верхній шар і закріпити білим, намагаючись зобразити крем.

  • 12.

    Поверхню мила обробити спиртом.

  • 13.

    Відставити застигати на кілька годин.

  • 14.

    Дістати акуратно з форми і залишити просихати на кілька годин.