Категорії товарів

статей на сторінці:
Сувенірне мило «Тиковка»

Осінь - прекрасна та барвиста пора року. Це морозне повітря вранці бадьорить. Листя шарудить під черевиками, граючи у свою гру. Гуляючи вузькими вулицями зустрічаєш такі фото зони, оформлені біля кафе чи квіткових магазинів, що хочеться робити кадри, не зупиняючись. Але все ж таки варто зупинитися, купити чашку гарячої кави і насолодитися цим прекрасним декором, в основі якого гарбуз різних розмірів, квітів та сортів.

Всі новини
16.11.2021
Лимонне мило з основи

Думаю, це прекрасний варіант на літо. Чи не правда? У такі спекотні дні хочеться прохолоди, свіжості і чистоти. А такий шматочок мила з ароматом цитруса з радістю вам допоможе влітку. Приємні відчуття гарантовані після використання. Воно буде як ковток свіжого повітря після важкого, жаркого дня..

Всі новини
27.07.2021
Мило сувенірне "Серцеві визнання"

Поговоримо про любов ... А як щодо визнання в любові, почуття, або просто про те, що наболіло? Ви часто говорите про любов того, до кого відчуваєте близькість душі? Колись і для мене це було важко.

Всі новини
11.02.2021
Новорічний набір мила з основи

Ось і прийшов він новий рік сповнений загадок, очікувань. Що він нам принесе ми знатимемо за підсумком. А поки тихенько плануємо, мріємо, міркуємо, але не голосно. Готовим потрібно бути до різних подій, але вірити в краще. Просто сидіти - це не варіант. Будувати плани і йти до них, а там будь що буде.

Всі новини
11.01.2021
Сувенірна мило з глітером «Листопад»

Прийшла пора проводжати осінь. Її останні дні такі яскраві. Можна картини писати з таких пейзажів. Листя кружляють, танцюючи свій танець і падають, виклидивая палітру теплих тонів. Прохолодний, вологе повітря, насичене палітра фарб тільки надихають на створення прекрасного. Помічайте цю красу і ви, в кожному листочку, в кожній крапельці дощу, в кожному ковтку повітря.

Всі новини
01.12.2020
Мило з основи «Польова ромашка»

Ромашка польова - квіточка простий, але випромінює світло і красу своєю скромністю. А якщо зібрати цілий букет і подарувати коханій людині, то радості не уникнути. Це ніжний, тендітний і по-своєму чарівний квіточка.

Всі новини
20.11.2020
Мило сувенірне "Золоте теля"

Ця тема актуальна, тому що попереду свята, а саме новий рік. При чому тут такий теля? Та тому що наступний рік за східним календарем - рік білого металевого бика.

Всі новини
20.10.2020
Мило з основи "Огіркова свіжість"

Чим добре літо? Звичайно ж, різноманітністю фруктів і овочів. Безліч вітамінів можна їсти кожен день. Але не забуваємо доглядати за собою з зовнішньої сторони - за своєю шкірою. Сьогодні поговоримо про таке просте і повсякденному овочі як огірок.

Всі новини
20.10.2020
Квіткове мило під нарізку «Волошкове поле»

Літо в самому розпалі і цвітіння різноманітних польових квітів радує око. Волошка - один з улюблених ніжних квітів, який ми зустрічаємо у віночках, в вишиванках, розпису.

Всі новини
20.10.2020
Мило ручної роботи «Подих моря»

Море живе життям хвилювання, руху і краси. Це пречудове творіння природи, на яке хочеться милуватися завжди.

Всі новини
20.10.2020