Категорії товарів

статей на сторінці:
Цукровий скраб «Ягідний мус»

Цукор вживати дуже шкідливо для організму, говорять вчені. А ось скраби з нього виходять просто чарівні. Відшліфують вашу шкіру і омолодять її так як потрібно. Варіантів приготування є кілька, про них розповім.

Всі новини
08.06.2021
Кращий скраб для тіла «Цукрові серця»

Будь-яка справа, зроблена з любов'ю, виходить чудовим. Коли любиш людину, він розквітає і сяє. І так, помітили, коли людина закохана, він світиться і іскриться, як бенгальський вогонь, заражаючи всіх посмішкою. Не приховуйте своїх почуттів, показуйте і говорите про любов на благо.

Всі новини
11.02.2021
Цукровий скраб «Солодкий апельсин»

Цукровий скраб з ароматом солодкого апельсина можна зробити в домашніх умовах. Трохи старань, натхнення і гарного настрою, тоді все вийде.

Всі новини
20.11.2020
Цукровий скраб «Полуниця з льодом»

Що таке цей скраб і для чого він потрібен? Виявляється це косметичний засіб, яке знали ще в стародавні часи. Використовували для полірування шкіри обличчя і тіла. "Скраб" означає шкребти, чистити, тому так і названо.

Всі новини
17.06.2020
 Цукровий скраб для тіла Динний десерт

Відкривши таку баночку скрабу з солодким ароматом дині, кожен буде бажати придбати її. Порційні кульки дуже зручні у використанні. В скраб додамо пілінг виноградних кісточок, що допоможе добре очистити шкіру і дозволить їй більше дихати. Вийде просто святковий догляд за своїм улюбленим тілом. Шкіра буде радувати вас у відповідь сяйвом, блиском і бархатистістю!

Всі новини
12.02.2020
Лимонний скраб для тіла

М'яка, оксамитова, гладка шкіра - це здорова шкіра. І щоб зробити її такою, потрібен комплексний догляд. Відлущування тіла є одним з кроків до красивої шкірі.

Всі новини
20.09.2019
 Полунично-м'ятний цукровий скраб

Такий скраб не залишить вас байдужими. Він смачний на вигляд і аромат. Прекрасно відлущує тіло залишаючи шкіру гладкою.

Всі новини
20.09.2019
Кавово-цукровий скраб для тіла

Десерт для тіла можна легко приготувати своїми руками. Кавово-цукровий скраб - це очищає, відлущуючий засіб. Кожен ароматний шматочок подарує хороший догляд і залишить смачний аромат кави на вашій шкірі.

Всі новини
23.08.2019
Цукровий скраб для тіла

Цукрові кубики з солодким ароматом карамельної груші прекрасний скраб для тіла, який прекрасно відлущує і масажує шкіру залишаючи її м'якою і гладкою. Зручний у використанні завдяки порційних шматочках. Так само відмінний варіант для подарунка.

Всі новини
23.08.2019
Лавандовий цукровий скраб в кубиках

Лавандовий цукровий скраб відмінно очищає шкіру від відмерлих частинок, добре скрабує і створює неповторний аромат у ванній кімнаті. Олії, додані в скраб , живлять шкіру і не дають утворитись подразненню. Такий скраб підійде для жирного і комбінованого типу шкіри.  

Всі новини
31.07.2019