Категорії товарів

Свічки соєві «Позитивний настрій»

В душі я великий романтик. І коли мені недостатньо романтики в житті, не чекаю її від когось, а створюю сама. Чарівну атмосферу і умиротворення в будинку створюють свічки. Будь-вечеря в будній або святковий день милі вогники скрасять і додадуть ошатну обстановку.

Всі новини
12.04.2021
Свічки соєві «Магія любові»

Запаліть маленький вогник, відразу стане ясно і тепло у вашому гніздечку. Свічки створюють магічну атмосферу. Чи помічали? Вогонь свічки застосовують в різних ритуалах. У фен-шуй активізують певну зону, запалюючи свічки. Червоні свічки активізують зону любові і залучають її в життя. У церкві ми так само спостерігаємо ритуали зі свічками. Вони присутні в багатьох обрядах і традиціях.

Всі новини
11.02.2021
Свічки з бджолиного воску

Свічки з бджолиного воску - натуральні і екологічно чисті. Навіть коли перегорають, то шкідливі речовини не виділяються. Аромат такого воску має приємний теплий аромат навіть якщо свічку ми не будемо запалювати.

Всі новини
05.04.2020
Рецепт романтичної арома-свічки

Масаж з теплою олією зробить будь-який вечір дуже романтичним, що ж говорити про саме романтичне свято року! Але ж можна зробити масаж з арома -свічкою! Це незвично, виглядає дуже збудливо, а аромат напевно сподобається і вам, і партнеру. Готується така свічка досить швидко і стане відмінним додатком до подарунка.

Всі новини
31.07.2019
Рецепт масажної аромасвічки з афродизіаками

Одним з найромантичніших подарунків на день святого Валентина може стати ароматична масажна свічка. Масаж при свічках розігрітою теплою олією з неймовірним, привабливим ароматом зробить вечір незабутнім!

Всі новини
17.07.2019