Категорії товарів

статей на сторінці:
Аромадіфузор з бамбуковими паличками

А давайте створимо казкову атмосферу в своєму затишному будинку, гніздечку або куточку. Коли є легкість, натхнення і гарний настрій, то ми це зробимо на раз, два, три. Навіть маючи під рукою мінімум матеріалів або навіть не маючи нічого, можна створити затишок. Ви ж знаєте, що все має запах. Кожен будинок, кожне свято, кожна людина і кожен спогад у нас асоціюється з певним ароматом.

Всі новини
11.01.2021
Антисептик для рук в домашніх умовах

Антисептик - це річ на сьогодні дуже важлива і потрібна.

Всі новини
30.04.2020
Гідрофільна плитка шоколад

 Що таке гідрофільна плитка? Це плитка, зроблена з олій. При зіткненні з вологою шкірою гідрофільна плитка перетвориться в ніжне молочко або крем, в залежності від складу і пропорцій. Цей спосіб догляду за шкірою дуже ароматний і відмінно живить шкіру. 

Всі новини
31.07.2019
Інфуз із оливкової олії на сухоцвіті лаванди

Інфузи - це настоянки трав і сухоцвітів на базових оліях для витяжки корисних елементів з рослин. Існує кілька видів екстрактів, одні з них робляться на спирті, інші на гліцерині, а треті на оліях. Спиртові екстракти, на жаль, сушать шкіру, а гліцеринові витягають з неї вологу, що, по суті, те ж саме. Для косметики та мила з нуля відмінно підійдуть екстракти, зроблені на олії, а саме інфуз . Такі олії будуть і ароматизувати і відмінно живити шкіру.

Всі новини
31.07.2019
Компоненти в косметиці для сухої шкіри

Якщо ви зібрались робити косметику своїми руками, то вам спочатку необхідно вирішити, для якого типу шкіри ви будете робити цю саму косметику. У кремів, тоніків, сироваток та інших косметичних засобів є особливості складу в залежності від типу шкіри.

Всі новини
26.07.2019
Все про олію ши (каріте) і її корисні властивості

Дерево, на якому виростають ці плоди, поширене в Центральній і Західній Африці. До речі, це дерево живе до декількох сотень років, а починає плодоносити лише на 50-тий рік свого життя. Так що віддайте належне цінності олії ши, коли наступного разу будете її використовувати.

Всі новини
21.07.2019
Кислоти в косметології - косметичних засобах

Всі, хто хоч раз стикався з приготуванням косметики вдома, напевно чули про кислоти і їх використання в кремах, сироватках, скрабах для шкіри. У косметології застосовують фруктові кислоти, молочні та інші. Кислоти використовують для очищення, пом'якшення та освітлення шкіри. 

Всі новини
21.07.2019
Все про альгінатні маски

Практично чудодійний засіб на даний момент широко використовується в косметології, це одна з поширених масок, які пропонують своїм клієнтам косметологи - альгінатна маска. У кабінеті, безумовно, зручніше наносити таку маску і набагато приємніше коли її знімає професіонал, однак вдома цю процедуру ви також можете виконати. 

Всі новини
21.07.2019
Користь трав для різного типу волосся

Багато лікувальних засобів для волосся робляться на базі трав, їх екстрактів, відварів або настоянок, витяжок і т.д. Сила трав'яного впливу на волосся доведена науково та тисячолітньою історією їх використання. Використовувати трави в приготуванні доглядаючих засобів для шкіри голови і волосся безумовно треба, давайте розглянемо які ж трави для якого типу волосся корисні.

 

Всі новини
21.07.2019
Все про олію виноградних кісточок - користь і шкода

Для миловарів олія виногадної кісточки –   одна із самих популярних олій, вона використовується і в приготуванні мила, і додається в косметику. У цій статті ми розглянемо, які саме корисні властивості має олія виногадної кісточки, в які рецепти варто її додавати, а також звідки береться вся ця користь.

 

Всі новини
21.07.2019