Категорії товарів

статей на сторінці:
Техніка безпеки в миловарінні

Миловаріння - це цікаве хобі, а для деяких і основна робота, яка не терпить поспіху і неуважності. Безумовно, важливо натхнення і гарний настрій, проте пам'ятайте, що ви працюєте з хімічними речовинами, які тим чи іншим чином впливають на наш організм і організм наших близьких.  

Всі новини
31.07.2019
Натуральні барвники в милі

Якщо ви хочете приготувати натуральне мило, то ви напевно задається питанням про те, які натуральні продукти зможуть додати вашому милу потрібний колір? Хочемо попередити, що в милі натуральні барвники в більшості своїй не дадуть яскравих кольорів. Деякі інгредієнти мають свої побічні властивості, а деякі можна використовувати тільки в милі з нуля. Будьте уважні і перевіряйте всі складові на алергічну реакцію.

Всі новини
26.07.2019
Що не можна додавати в мило з основи

В інтернеті опубліковано безліч рецептів мила з основи, багато з них хороші і цікаві, але є і такі, в яких допускаються помилки. Не всі інгредієнти, які корисні в природному своєму стані, однаково корисні в милі з основи. І колір з ароматом передають також не всі компоненти. Треба зауважити, що для компонентів мила з нуля будуть абсолютно інші вимоги. Додавши деякі інгредієнти, ви можете зіпсувати ваше мило.

 

Всі новини
26.07.2019
Все про соляне мило з нуля

Соляне мило з нуля - дуже цікавий вид мила, так як в його складі половина від ваги масел - це сіль. Досить економічне за рахунок зменшення кількості масел. Воно використовується для проблемної шкіри, жирної та комбінованої. Не рекомендується його використовувати для сухої шкіри, так як соляне мило сушить.

Всі новини
26.07.2019
Ефірні олії в милі з основи і з нуля

Ефірні олії широко використовуються в миловарінні, так як це натуральні природні аромати, які до всього іншого додають корисних властивостей милу. Ці олії - летючі компоненти, а тому в гарячій основі або гарячому милі вони швидко випаровуються, особливо це стосується цитрусових ЕО, додавати їх слід в останню чергу, коли маса вже кілька охолола.

Всі новини
26.07.2019
Все про кокосову олію - користь і шкода, кокосова олія в миловарінні і косметиці

Кокосова олія зараз використовується досить широко, вважається дієтичною в харчуванні і незамінною в косметології і миловарінні. Про харчування ми говорити не будемо, а поговоримо про насущне - якостях кокосової олії, якими вона корисна для шкіри, волосся і якими може нашкодити, а також про те, як кокосова олія поводиться в милі і косметиці.  

 

Всі новини
21.07.2019
Де можна продавати мило?

Якщо у вас вже є що продавати, ви приготували багато мила, бомб, кремів та інших корисних продуктів, давайте вирішимо - де продавати?

Всі новини
18.07.2019
Ефірна олія іланг-іланг властивості і застосування

Іланг-іланг народжується з квіток дерева «Cananga» за допомогою дистиляції паром. Своїм походженням дерево зобов'язане спекотним тропікам.

Всі новини
18.07.2019
Все про ефірну олію кориці

Батьківщина кориці - Індія, Шрі-Ланка. Там м'яку кору знімають з висушених пагонів, потім піддають подрібнення, замочують у воді. Після цього в хід йде парова дистиляція.

Всі новини
17.07.2019
Все про пальмоядрову олію

Пальмоядрова олія - це баттер, іншими словами, тверде масло. Одне з основних в миловарінні і косметичному виробництві. Найбільшими експортерами пальмоядрової олії в світі є: Малайзія, Нідерланди, Таїланд, Колумбія, Гватемала, Папуа Нова Гвінея.

Всі новини
17.07.2019