Категорії товарів

статей на сторінці:
Сіль для ванни «Солодкі сновидіння»

Наші сни - це наші думки, емоції, переживання. Часто нам снитися те, про що думаємо, про що боїмося, про що мріємо. Складно вимкнути мозок від цих думок. Він часто говіркий, а іноді хочеться тиші в голові. Щоб якось втихомирити цю розмову мозку, потрібно вміти розслабитися.

Всі новини
12.04.2021
Ароматна кольорова морська сіль для ванни

Що для вас прийняття ванни? Для мене це цілий ритуал. Обов'язково з морською сіллю, свічками, божественним ароматом. З такою ванною це не про «помитися», а про розкіш і повному релакс.

Всі новини
12.03.2021
Пряна морська сіль для ванн

Хвиля спогадів може нахлинути на нас, коли чуємо знайомий до болю аромат. Аромати у нас асоціюються з якимись подіями, обстановкою. У кожного будинку або квартири є свій запах, це я пам'ятаю ще з дитинства. Зараз не так гостро це відчуваю. У кого-то пахне смачною випічкою, у кого-то прянощами, старими книгами, квітами, речами. В пам'яті залишається картинка з ароматом простору.

Всі новини
20.10.2020
Ароматна морська сіль для ванн

Наше тіло сяє і пахне тоді, коли ми за ним доглядаємо щодня. А догляд - це масажі, скрабірованіе, харчування, зволоження. Роблячи кожен день, крок за кроком виробляються звички по догляду. Результат буде однозначно, а відображення в дзеркалі тому доказ. Жінка, як квіточка, прикрашає цей світ. А квіти потрібно поливати і доглядати за ними щодня. І незважаючи на те, що в наш час маса помічників в побуті, час на себе кохану мало. Але пів години завжди можна знайти і присвятити тільки собі, не докладаючи багато зусиль.

Всі новини
20.10.2020
Бомбочки для ванни з куркумою в формі яйця

Вируючі бомбочки для ванної дуже популярні. Але так як вони шиплять і витрачаються дуже швидко, особливо дітьми, то і робити їх якомога частіше, більше і різноманітніше. Будь-яка дитина, навіть який не любить купатися, з радістю буде залучений в цю шиплячу, що вибухає в воді гру.

Всі новини
17.04.2020
Шоколадні бомбочки-шипучки

Ці милі шипучки завоювали любов у маленьких любителів похлюпаться у ванній. Та й дорослим, насправді, вони дуже подобаються. Купання перетворюється в забавну гру. Аромат наповнює ванну кімнату і прекрасно розслабить тіло.

Всі новини
05.04.2020
Бомбочки для ванни з сухоцвітом лаванди

З сухоцвітом лаванди бомбочки для ванни виглядають цікаво і незвично. Сьогодні приготуємо вируючі кулі додавши композицію ефірних масел для прекрасного настрою. У прохолодний вечір прийняти ванну з такими шипучками буде чудовою ароматерапією для вас. Для дітей просто класна кумедна іграшка.

Всі новини
12.02.2020
 Бомбочки для ванни з морською сіллю і мигдальним маслом

Такі шипучі двокольорові фігурки для ванни можна зробити самому навіть без досвіду. І прийняття ванни буде яскравим, корисним і розслаблюючим. Головне дотримуватися всих пунктів рецепта. Ще бомбочки для ванни можуть служити прекрасним декором і ароматизатором для ванни.

Всі новини
14.11.2019
М'ятні бомбочки для ванни з бісером

Шипучі бомбочки самі по собі подобаються дітям і не тільки. Але якщо ми додамо в них ароматний мильний бісер, то будуть ще яскравіше. М'ятний аромат зробить прийняття ванни свіжим і прохолодним. З огляду на всі тонкощі приготування бомб, вийдуть ідеально. Виглядають дуже цікаво і готуються в домашніх умовах просто

Всі новини
18.10.2019
Бомбочки для ванни готуємо вдома

Один з найприємніших способів відпочити вдома - прийняти ванну, і не просто для того, щоб помитися, а зробити цілий ритуал. Для його дотримання ми любимо використовувати піну, ефірні олії і солі, проте одним з найприємніших властивостей володіють шипучі бомбочки для ванни. Вони наповнять кімнату ароматом, пом'якшать шкіру, додадуть воді приємний відтінок і дадуть трохи ніжної пінки.

Всі новини
08.08.2019