Категорії товарів

статей на сторінці:
Бальзам для губ «Ванільний поцілунок»

На порозі зима! Пора одягати рукавиці, шапочки, шарфи. Але, а як же бути нашій особі? Як уберегти наші губи від травм довкілля? Адже ні в який одяг їх не загорнеш. Відкрию вам супер засіб у цій статті.

Всі новини
16.11.2021
Масляний бальзам для губ

Натуральний і я б сказала Лікуючий бальзам для губ. Чому Лікуючий, перевіривши на себе можу сказати сміливо, що він загоює тріщини і пом'якшує ваші губи. А солодкий аромат залишить приємний легкий смак на губах. Уявіть Які тягнуть і запам'ятовуються будуть ваші поцілунки, солодше НЕ знайдеш.

Всі новини
20.09.2021
Шиммер для тіла «Золотий пісок»

Сяяти, як сонце або, як зірка вирішувати вам! Але сяяти однозначно. Ви ж знаєте, що від відблисків завжди з'являється посмішка. А від посмішки стане всім світліше) Це працює, як відображення в дзеркалі. Ви світите і вам світло повертається. Ви даєте добро і з вами по-доброму. Ви радієте і вам ця радість повертається.

Всі новини
27.07.2021
Бальзам-масло для губ «Райська насолода»

Нехай ваша усмішка буде на мільйон! Сяйте і випромінює світло, щоб притягувати красу до себе. Але щоб ваші уста виглядали здоровими, над цим потрібно попрацювати. Тому запропоную вам 100% -ий натуральний бальзам для губ приготувати в домашніх умовах.

Всі новини
12.04.2021
Бальзам-блиск для губ

Красиві уста - це одна з окрас нашої особи і по губах можна зрозуміти про здоров'я нашого організму. Коли уста говорять, ми акцентуємо на них увагу і коли вони виглядають здоровими, то спостерігати за промовою набагато приємніше. Це частина тіла, яка вимагає щоденного догляду і уваги, як і будь-яка інша.

Всі новини
11.01.2021
Натуральний бальзам для губ

Бальзам для губ - це просто ласощі для ваших вуст і в той же час екстрена допомога. Вкотре переконуюся, що природа нас годує, оберігає, дає все для життя і краси. Догляд за губами дуже важливий особливо в холодну і вітряну пору року, адже шкіра на них ніжна і тонка, що вимагає такої ж догляд, як і за шкірою обличчя.

Всі новини
01.12.2020
Бальзам для губ ваніль і фрукти

Цей бальзам вийде дуже ніжним, він буде відмінно зволожувати і живити губи, надавати легкий блиск. Він має приємний солодкий аромат і смак за рахунок додавання стевії . 

Всі новини
31.07.2019
Бальзам для губ - білий шоколад

Найчастіше покупні бальзами не дуже ефективно доглядають за вашими губами, а іноді і сприяють лущенню шкіри. Щоб такого не відбувалося, приготуйте бальзам для губ своїми руками, тим більше, що це забере у вас не більше 10 хвилин. А для того, щоб рецепт був ще простіше, ми підготували для вас спеціальну суміш восків для приготування помади. Додавайте до цих воскам свої базові олії і творіть власні рецепти.

Всі новини
29.07.2019
Апельсиновий бальзам для губ

Весняна вітряна погода все більше змушує наші губи лущитися, а тому їх вкрай важливо добре зволожувати і правильно живити. Цей апельсиновий бальзам для губ створений саме для сухої шкіри, яка втомилася від зими. Цей рецепт досить простий і не зажадає особливих навичок в миловарінні, просто зберіть всі інгредієнти.  

Всі новини
26.07.2019
Поживний бальзам для губ до 8 березня

Мед чудово живить губи, надає легкий аромат готового продукту і в бальзамі для губ його вже точно потрібно спробувати.

Всі новини
16.07.2019