Категорії товарів

Ароматні саше з воску

Затишок в будинку ще надає аромат і з кожною квартирою або приміщенням асоціюється певний запах. Якщо ви хочете залишити приємне враження про своєму просторі, тоді пропоную приготувати ароматні саше на основі бджолиного воску.

Всі новини
12.02.2020
Тверді парфуми афродизіак на основі ефірних олій

Тверді парфуми - це дуже зручний варіант парфумів. У повсякденному житті їх можна взяти з собою, подарувати рідним і близьким, вони зберігаються понад рік, зручні у використанні, до того ж мають додатковим цілющий ефект.Ароматична композиція має розслаблюючу властивість і виконує функції афродизіаку. 

Всі новини
20.07.2019
Як зробити парфуми із запашок Chanel

Якщо ви поставили собі за мету приготувати парфуми, розгляньте кілька варіантів. Одним з них є рецепт приготування парфумів із запашок. У цьому способі є свої мінуси, а саме синтетичний склад, використання спирту. Але набагато більше плюсів. З парфумами із запашок ви можете легко обрати той аромат, який вам потрібен, можете імітувати парфуми відомих брендів ну і приємне доповнення - такі парфуми не залишать жирних слідів на одязі, як це станеться з парфумами на основі ефірних олій. 

Всі новини
20.07.2019
Цитрусові парфуми з ефірних олій

Один з найбільш натуральних способів ароматизувати власний простір - це зробити парфуми з ефірних олій. За великим рахунком це будуть не парфуми, а ароматичні олії, так як принцип їх приготування простий: в базову олію вводяться ефірні олії в певній послідовності.  

Всі новини
20.07.2019
Головні принципи створення парфумів в домашніх умовах

Створити свій аромат, напевно, мріяла кожна дівчина. Ну або заощадити і зробити брендовий аромат будинку. А може ви прихильник всього натурального і не приймаєте хімію? Для всіх цих ситуацій є один вихід.  

Всі новини
20.07.2019