Категорії товарів

статей на сторінці:
Масажна плитка - мед з молоком

Масажна плитка - це плитка з олій, яка при зіткненні з тілом починає танути. Олії, що розтанули на тілі, втираються в шкіру, чим пом'якшують її, зволожують і живлять. Властивості плитки залежать від якостей олій, які ви виберете.

Всі новини
31.07.2019
Гідрофільна олія для сухої шкіри

Чим більш суха у вас шкіра, тим більше необхідно використовувати поживних засобів для догляду. Гелі та мило часто все-таки її підсушують, наскільки б їх склад не був націлений на зволоження. Спробуйте в душі використовувати гідрофільну олію. По суті, це олія, яка очищає шкіру і при зіткненні з вологою шкірою піниться.

Всі новини
29.07.2019
Двофазний засіб для зняття макіяжу

Рецепт двухфазного засобу для зняття макіяжу  

Всі новини
29.07.2019
Зволожуюча сироватка для обличчя

Це незамінний засіб в антивіковому догляді за шкірою обличчя і в догляді за сухою шкірою. Спеціально підібрані компоненти, включаючи консервант, націлені на зволоження епідермісу. Робиться він дуже швидко, за 5 хвилин, а результат вам точно сподобається.  

 

Всі новини
29.07.2019
Освіжаючий тонік для жирної шкіри

Прийшла літня пора і добре б задуматися про правильне зволоження в спекотні дні. А в ньому, між іншим, потребує навіть жирна шкіра. Пропонуємо вам створити тонік для обличчя з високими зволожуючими якостями, що підходить саме для жирної шкіри. Цей тонік тонізує і зволожує.

 

Всі новини
26.07.2019
Зволожуючий крем для рук за 5 хвилин

Наша шкіра потребує постійного і, що найважливіше, в правильного догляду. І не тільки шкіра обличчя, шкіра рук також потребує зволоження. Ми пропонуємо вам легкий варіант того, як зробити зволожуючий крем для рук за 5 хвилин, витративши мінімум зусиль і отримавши максимум результату. Це легко зробити за допомогою бази для крему.

Всі новини
26.07.2019
Бальзам від укусів комарів своїми руками

Літо вже не за горами і, звичайно ж, укуси комарів - його невід'ємні супутники. Існує безліч засобів від укусів комарів, проте все ж краще використовувати бальзам, зроблений своїми руками. Склад підібраний таким чином, що підійде як дорослим, так і дітям. М'ята знімає запалення і свербіж, календула лікує.

 

Всі новини
23.07.2019
Гідрофільна олія для жирної шкіри

Гідрофільна олія - це один з кращих способів очистити шкіру від забруднень і водостійкого макіяжу. Відмінна альтернатива двофазним засобам з магазинних полиць, які в підсумку сильно висушують шкіру і наближають старіння. Робиться ця олія 5 хвилин, вам потрібно тільки зібрати інгедієнти воєдино. 

Всі новини
21.07.2019
Тонік для жирної шкіри з кислотами та гідролатом

Для жирної шкіри завжди потрібен особливий догляд, часте використання монозасобу не дає потрібного результату. Однак і пересушувати жирну шкіру не можна, інакше шкірне сало почне виділятися ще більше. Рецепт повинен бути збалансованим. Пропонуємо вашій увазі легкий рецепт тоніка з молочною кислотою на базі гідролата. В рецепт також введений лікуючий компонент д-пантенол і зволожуючий комплекс.

Всі новини
20.07.2019
Маска проти зморшок в домашніх умовах

Приготувати маску проти зморшок в домашніх умовах нескладно, головне підібрати правильні інгредієнти, ця маска буде складатися всього з трьох. Для кращої ефективності перед нанесенням варто очистити шкіру гідрофільним маслом або протерти тоніком, наприклад ось таким, зробленим на нашу рецептом: Тонік для жирної шкіри з кислотами і гідролатом.

Всі новини
20.07.2019