Категорії товарів

Шампунь з рідкої концентрованої основи

Немає нічого кращого для нашого волосся і шкіри голови, ніж використовувати натуральний шампунь для волосся, зроблений своїми руками. Такий шампунь, звичайно, можна приготувати і з нуля, але простіше, швидше і легше використовувати концентровану основу англійського виробництва Liquid crystal Concentrate. Відсоток введення в рецепт такої основи - 25-30%, так ваш шампунь отримає оптимальну концентрацію. 

  

Всі новини
08.08.2019
Лавандовий органічний шампунь з основи зміцнюючий

Цей шампунь, зроблений на базі натуральної органічної основи Organic Shampoo Base з додаванням Д-пантенол, відмінно підійде для тьмяного і сухого волосся. Екстракт лаванди, введений в рецепт, пом'якшить шкіру голови.

Всі новини
29.07.2019
Спрей для росту волосся блонд

Здорове волосся - запорука доглянутого зовнішнього вигляду. Тому ми постійно використовуємо різні засоби щоб оживити волосся і додати йому силу для додаткового росту. У цьому спреї поєднуються ті природні інгредієнти, які найкращим чином діють саме на світле волосся. Зробіть спрей для волосся своїми руками щоб ваше волосся почали рости.

Всі новини
29.07.2019
Кондиціонер для волосся - захист кольору

Після миття голови на кінчики волосся дуже корисно наносити кондиціонер, який буде перешкоджати сплутуванню, захищати та живити ваше волосся. Надайте йому своїми руками всі необхідні властивості і насолоджуйтеся результатом. Тим більше що зробити це ви зможете зробити дуже швидко, скориставшись спеціальною базою.

Всі новини
29.07.2019
Шампунь для бороди

Борода чоловіка вимагає особливого догляду, а тому і мити її потрібно особливим шампунем. Створіть простий і швидкий шампунь, порадуйте чоловіка турботою і приємними чоловічими ароматами у ванній. Цей шампунь робиться на базі натуральної рідкої основи, яка складається тільки з органічних сполук.

Всі новини
29.07.2019
Три кращих рецепти - олія для бороди

Борода у чоловіків - це його гідність і за нею він доглядає не гірше, ніж жінки за своїм волоссям. Для якісного догляду звичайно ж знадобляться ці три рецепта олії для бороди. Кожна олія надає необхідний ефект і свій неповторний аромат.

Всі новини
29.07.2019
Відновлюючий шампунь з основи

Для відновлення волосся необхідні натуральні і дієві компоненти, саме тому ми обрали в якості бази органічну основу для шампунів а також кілька корисних добавок. Легкий трав'яний аромат доповнить відчуття натуральності, тим більше що в якості ароматизаторів ми вибрали ефірні олії.

 

Всі новини
20.07.2019
Шавлієвий шампунь із основи для сухого волосся

Додавши в основу кілька корисних компонентів, ви можете легко і швидко зробити ефективний шампунь для сухого волосся, який зробить його м'яким, шовковистим, з натуральним блиском. Натуральний трав'яний аромат вас так само порадує.

Всі новини
20.07.2019