Категорії
Фільтр
Ціна
Виробник
Aromasoap, Україна
Inovia, International Ltd., Великобританія
Італія
SIA RKF Lori, Латвія
HENRY LAMOTTE Oil GmbH, Німеччина
AROMA inter, Україна
Індія
Великобританія
Joh Vogele KG Германия
Glaconchemie GmbH, Німеччина
Буркіна-Фасо (Африка)
PLIMON GLOBAL SLU, Іспанія
Масла для мила Joh Vogele, Франція
Сортувати по:
Товарів на сторінці:
Часті питання про категорію «Масла для мила»
1. Яке масло можна додавати в мило?
У мило можна додавати різні види олій: тверді олії (кокосова, пальмова, олія ши, какао-масло)для твердості та стійкості, рідкі олії (оливкова, соняшникова, ріпакова, мигдальна, авокадо) для поживністі та зволожуючих властивостей. Найчастіше використовують суміш кількох олій для отримання оптимального результату.
2. Як добавити масло в мило?
Масло додають на початку варіння мила, ретельно змішуючи з іншими жирами та лугом. Якщо мило з основи, то після того, як основа повністю розплавиться.
3. Які масла дають піну в милі?
Хорошу піну в милі забезпечують кокосова та пальмова олії. Також часто використовують рицинову олію, яка робить піну більш стабільною та кремовою.
Рейтинг сторінки:
(0.0)