Категорії товарів

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

Артикул: 4043-2948
Бренд:
Индия
Рейтинг:
Артикул: 4043-2948
22.00 грн
шт
Бренд:
Индия
Артикул: 4043-2948
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

INCI: Cocamidopropyl Betaine, Аlkylamidopropyl Вetaine 
Зовнішній вигляд:   прозора або блідо-жовта рідина, майже без запаху 
рН:   4,85 (5% розчин) 
Масова частка хлориду (%): 6.06 
Зміст твердих речовин (105град .Ц ельсія, 2 години): 45.650 
Зміст активних компонентів (%): 39.590 
Вміст води (%): 54.35 
Зміст вільного амідоаміна (%): 0,140 
Питома вага при 20град.Цельсія: 1,062 
Колір (Хазен): 60

 

INCI: Cocamidopropyl Betaine 

кокамідопропілбетаїн   - м'який амфотерний ПАР, поверхнево-активна речовина, синтезується з жирних кислот кокосового масла і речовини, що знаходиться в буряках - є похідною кокамід (аміду жирних кислот кокосового масла) і гліцинового бетаїну (буряк).   кокамідопропілбетаїн   являє собою в'язку, прозору жовту рідину і використовується в якості ПАР в таких продуктах для ванни, як шампуні і мило для рук, а також для зменшення подразнення, яке можуть викликати чисто іонні поверхнево-активні речовини (SLES).   кокамідопропілбетаїн   також може використовуватись в якості антистатичного агента в кондиціонерах для волосся і інших засобах обличчястої гігієни. 
кокамідопропілбетаїн   є поверхнево-активною речовиною середньої сили, і практично не викликає подразнення шкіри і слизових оболонок. Сумісний з іншими катіонними, аніонними і неіонними ПАР. В значній мірі може бути замінений кокамід DEA. У рідкісних випадках здатний підсушувати шкіру.  
Властивості: 
Кокамідопропілбетаїн використовується практично у всіх піно-миючих речовинах (косметика і побутова хімія і т.д.). Це відмінний дешевий і якісний ПАР який має масу хороших властивостей крім вартості, це: 
- чудове піноутворення і стабільність піни навіть у жорсткій воді; 
-Добре впливає на дерматологічні властивості всієї кінцевої композиції, не викликаючи подразнень у більшості людей; 
-має хороші доглядаючі властивості; 
-Сумісний практично з усіма ПАРами; 
Вважають одним з найбезпечнішим і найменш подразнювальним. 

Основні області застосування: 
- рідке мило, 
- миючі засоби для дитячої шкіри, 
- очищаючі креми і гелі для обличчя, 
- кондиціонери для волосся, 
- бальзами-ополіскувачі для волосся, 
- гелі для душу, 
- шампуні, 
- піни для ванни, 
- очищаючі гелі та пінки для обличчя, 
- мило для рук, 
- миючі засоби для дітей, 
- зубні пасти 
- добавка в рідкі та тверді мила. Покращує їх властивості, 
- підходить для використання в складах для вмивання, косметиці, піномиючих складах, 
- застосовується в якості активної добавки в рідкі, пастоподібні, миючі, пральні та чистячі засоби, 
- має хороші піноутворюючі і очищаючі властивості, підвищує в'язкість, 
- може бути використаний в складах що не містять додаткових ПАР. 

Способи  застосування: 
Розмішати ПАР з водою і додаємо активні та допоміжні речовини:

шампуні - до 30%,
піна - 10-20%,
гелі для душу - 25-30%,
кондиціонери - 15%

 

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

24.00 грн

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

48.00 грн

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

41.00 грн

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

25.00 грн

ПАР з олії Бабассу (Resassol AGB)

ПАР з олії Бабассу (Resassol AGB)

25.00 грн

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

43.00 грн

Рекомендовані товари