Категорії товарів

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію (ECOPURE TN F)

Артикул: 4967-3914
Бренд:
Індія
Рейтинг:
Артикул: 4967-3914
37 грн
шт
Бренд:
Індія
Артикул: 4967-3914
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-80 грн
Безкоштовна доставка від 2000 грн
  • Нова Пошта
    від 50 грн
  • Укрпошта
    від 30 грн
Безкоштовно перевізниками від 2000 грн

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)
Зовнішній вигляд: від білого до практично білого кольору гранули.
pH (10% водного розчину): 5,2.
Розчинність: обмежено в холодній воді, добре - в гарячій (75 ° C), в інших ПАР, частково в оліях та інших розчинниках. 
Температура плавлення: близько 180 ° C.
Вільні жирні кислоти (1:1 IPA) (MW-212): 2,09.
Тип ПАР: аніонна. 
ГЛБ> 20
Вміст активної речовини: 85,24% 
Країна походження: Індія.

Багато аніонні ПАР мають сумнівну репутацію засобів, що подразнюють шкіру. Кокоїл ізетіонат натрію - приємний виняток з цього правила, гідна альтернатива традиційним сульфатним ПАРам , з хорошим піноутворенням, стійкістю до жорсткої воді, з вираженою очищуючою здатністю і вкрай м'яким впливом на шкірні покриви. Біорозкладний , практично не токсичний *, не є сенсибілізатором. Схвалено спільнотою Ecocert . 

Завдяки цим властивостям кокоїл ізетіонат натрію (SCI) знайшов широке застосування в засобах особистої гігієни: 
- в рідких, сухих і твердих шампунях;  
- в гелях для душу, пінах для ванн, в милах, скрабах для тіла ( кремообразная мильна основа Crystall OPC    ); 
- в пінах для гоління; 
- в якості компонента зубних паст і в засобах для миття посуду; 
- в засобах для демакіяжу , в дитячій моючій косметиці ( Baby Foam ).

Історично, використання кокоїл ізетіоната налічує понад 30 років. Будучи добре вивченим, цей компонент миючої косметики став популярний в країнах Північної Америки і Європи.

З хімічної точки зору кокоїл ізетіонат (SCI) являє собою ефір сірковмісної ізетіонової кислоти з жирними кислотами кокосової олії, у формі натрієвої солі, будучи інгредієнтом натурального походження з відновлюваної рослинної сировини, отриманий методом прямої етерифікації. Крім промислового виготовлення ПАР, ізетіонова кислота є основою для виробництва тауріну, іншої відомої біологічно активної речовини, а також використовується для отримання деяких фармацевтичних протимікробних субстанцій. 

Міцели, утворені кокоїл ізетіонатом , не проникають через шкірний бар'єр, на відміну від більш дрібних міцелярних структур лаурил сульфату (SLS), чим і пояснюється низька подразнюючу дію SCI.

Кокоїл ізетіонат натрію / Sodium Cocoyl Isethionate
 - легко поєднується з іншими неіоногенними і амфотерними ПАР, такими як децил -глюкозид, коко -глюкозид , кокамідопропілбетаїн , різні ПАР олій виноградних кісточок, какао , бабассу , мигдалю , пальми , з якими можна створити повноцінну миючу систему ; 
- залишає шовковисте відчуття на шкірі, дає щільну стабільну кремову піну; 
- не сушить шкіру і волосся, не вимиває кератин з волосся;
- надає миючим засобам властивість ковзання;
- в твердих шампунях використовується для пом'якшення дії коко -сульфата натрію і отримання рясної піни; легко пресується;
- ефективний в низьких концентраціях і економічний у використанні.

Норма введення: 3-40% **

Для введення до складу найпростіше розчинити в невеликій кількості гарячої води на водяній бані, періодично помішуючи розчин. Потім змішати з іншими інгредієнтами.

Зберігати в закритому контейнері в прохолодному місці, не менше 4 років. 
Безпека: при пересипанні великої маси гранул порошку бажано використовувати респіратор; при попаданні порошку в очі рясно промити водою (окулярний подразник при концентрації понад 50%).

* Оральна токсичність: LD50> 2000 міліграма / кг

** Згідно з рекомендаціями CIR може використовуватися до 50% для змивних продуктів і до 17% для незмивних.

Алла
Хочу выразить благодарность. Посылка пришла очень быстро. Всё аккуратно запечатано. В деле ещё не пробовала.
Добрий день! Скажите у вас этот компрнент продается в виде порошка или цилиндричных гранул? Спасибо
Добрий день! Скажите у вас этот компрнент продается в виде порошка или цилиндричных гранул? Спасибо
Ольга
Чем можно заменить
Написати відгук

Похожие товары

Коко-бетаїн (coco-betaine, eco-betaine)

Коко-бетаїн (coco-betaine, eco-betaine)

54 грн

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

72 грн

ПЕГ-40 гідрогенізов. рицинова олія 98%

ПЕГ-40 гідрогенізов. рицинова олія 98%

70 грн

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

68 грн

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

383 грн

Кокамідопропілбетаїн 40% (ROKAmina K40)

Кокамідопропілбетаїн 40% (ROKAmina K40)

37 грн

Рекомендовані товари