Комплекс з вітаміном B5
Комплекс з Вітаміном В5 – гідролізат пивних дріжджів, зародків пшениці, пшеничних висівок на водно-гліцериновій основі.
INCI: Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Yeast Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Bran, Pantenol, Sodium Benzoate.
Комплекс складається з гідролізату пивних дріжджів, одержаний методом гідролізу з шишок пивного хмелю, гідролізату зародків пшениці та гідролізату пшеничних висівок, отриманий методом водно-гліцеринової екстракції з додаванням вітаміну В5 (Д-пантенолу).
Склад комплексу з вітаміном В5:
гідролізат протеїнів дріжджів, гідролізат зародків пшениці, гідролізат пшеничних висівок у загальній концентрації 69,2%;
гліцерин у концентрації 30%;
вітамін В5 (Д-пантенол) у концентрації 0,5%;
консервант натрій бензойнокислий Е211 у концентрації 0,3%.
Фізичні та хімічні властивості:
зовнішній вигляд: прозора рідина, дозволяється наявність незначного осаду або опалесценція;
колір: від світло-коричневого до коричневого (допускається коливання за кольором);
запах: властивий запаху використаної рослинної сировини;
точка займання: не застосовується;
густина: 0,950-1,300 g/cm3 (20℃);
показник заломлення: 1,3500-1,4500 (20℃);
розчинність у воді: повністю розчинний (20℃).
Стабільність та реакційна здатність:
комплекс стабільний за нормальних умов зберігання. Умови, яких слід уникати - температура вище 40℃.
Вітамінний комплекс безпечний для застосування в косметичних продуктах.