Категорії товарів

Віск Соєвий

Артикул: 4961-3909
Рейтинг:
Артикул: 4961-3909
35.00 грн
шт
Артикул: 4961-3909
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Соєвий віск - альтернатива бджолиного, може повністю замінювати його в рецептах.

INCI: Soy wax
Зовнішній вигляд: в залежності від форми випуску гранули або пластівці, з кремовим або бежевим відтінком. Без запаху.
Розчинність: в масляній фазі. Не перегрівати вище вісімдесяти градусів.
Температура плавлення: 50-55 ° C

Це натуральний продукт, який отримують з соєвих бобів. У косметичних цілях застосовують для згущення кремів, стабілізації.

Соєвий віск використовують в догляді за губами і волоссям. Він пригладжує лусочки волосини, надає блиск і робить волосся слухняним.

Він добре поєднується з іншими рослинними восками. З ним роблять масажні свічки. Дуже популярний продукт серед любителів масажу.

Масажна свічка не тільки допомагає ковзати по тілу, а й живить шкіру, зволожує, доглядає. Вона довше горить, ніж парафінові продукти. А головне, соєвв свічка не шкідлива.

Для масажної свічки досить мати під рукою соєвий віск і Баттери (тверді олії) і кілька крапель ефірної олії. У процентному співвідношенні соєвого воску беруть від 65 до 75%.

Еко-свічки з соєвого воску використовують в якості декору інтер'єру. Соєвий віск не містить токсичні речовини.

 Соєвий віск в косметології:

  • підходить для сухої шкіри, а також, в тих випадках, коли порушений захисний бар'єр. Він створює захисну плівку, яка допомагає відновити захисні функції;
  • забезпечує ніжну текстуру готового продукту;
  • є стабілізатором кремів;
  • поєднується з іншими воском і загусниками;
  • утримує вологу в шкірі та волоссі;
  • підсилює волосся і надає їм блиск;
  • виступає рівноцінним аналогом бджолиного воску. Ідеальне рішення для тих, хто має алергію на продукти бджільництва;
  • прискорює загоєння і регенерацію клітин.

 

Відсоток введення: 1-20%

  • 0,5-1% шампуні для волосся;
  • 1-3% догляд за руками, тілом та обличчям;
  • до 10% догляд за губами;
  • до 20% масажні плитки

 

У масажних сумішах відсоток введення може доходити і до 100%.

Особливі вказівки: не нагрівати вище 80⁰С. Вводиться в жирну фазу.

Зберігання: в сухому, темному місці.

 

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

69.00 грн

Віск Троянди (Rosa Multiflora Flower Wax)

Віск Троянди (Rosa Multiflora Flower Wax)

81.00 грн

Віск Емульсійний

Віск Емульсійний

21.00 грн

Віск кокосу

Віск кокосу

86.00 грн

Віск Канделільський

Віск Канделільський

50.00 грн

Вощина натуральна 400*260мм

Вощина натуральна 400*260мм

28.00 грн

Рекомендовані товари