Категории товаров

Облепихи масло нераф.

Артикул: 4691-3602
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 4691-3602
34.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 4691-3602
Способы доставки
  • Самовывоз
    БЕСПЛАТНО
  • Курьером по Киеву
    0-60грн
Бесплатная доставка от 900 грн
  • Новая Почта
    от 30грн
  • Другие транспортные службы
    от 25грн
(Укрпочта, Деливери Автолюкс и др.)

Олія обліпихи використовується широко завдяки своїм позитивним властивостям. В першу чергу мова йде про те, що ця речовина здатна відновлювати ураження слизових різного походження.

Плоди обліпихи містять значну концентрацію водо- і жиророзчинних вітамінів. Компоненти цієї рослини легко сприймаються клітинами, за рахунок чого олія обліпихи є цінною складовою різних косметичних засобів.

Чим корисна олія обліпихи?

Олія обліпихи містить безліч компонентів, здатних відновлювати клітини шкіри, нігтів і волосся. Завдяки цьому, дана речовина широко застосовується в косметології і для виробництва мила і косметики.

Властивості обліпихової олії:

  • антисептична властивість;
  • покращує еластичність судин;
  • відновлює слизові;
  • регенерує і лікує ранки;
  • антиоксидант.

 Олія обліпихи набула широкого застосування в косметології, оскільки швидко проникає в глибокі шари шкіри, живить і зволожує її, відновлює, перешкоджає старінню. Багато фахівців стверджують, що регулярне застосування обліпихової олії дозволяє запобігти процеси передчасного старіння, покращує еластичність шкіри і розгладжує дрібні зморшки.

В цілому, олія обліпихи - це один з найефективніших засобів для збереження молодості.

Також сприятливо впливає на волосся - зміцнюючи волосяні цибулини, запобігаючи випадінню волосся і стимулюючи його ріст.

Купити олію обліпихи

В інтернет магазині aromasoap.com.ua Ви можете купити олію обліпихи холодного віджиму, яка ідеальна для застосування в косметиці. Ми пропонуємо тільки якісні компоненти, які збагатять ваше мило або косметику корисними властивостями. Олія обліпихи підійде до будь-якого типу шкіри, розгладить зморшки, поверне пружність, позбавить від висипань і безлічі інших дерматологічних проблем.

  • Классификация Нерафинированное
Анастасія
Хороша олія, яскравого помаранчево-жовтого кольору, фарбує основу, тому майте це на увазі. Проте якщо робите, наприклад, апельсинове мило, то це вам буде на руку) Має свій запах, але не дуже виражений) І олію, і сайт рекомендую))
Написать отзыв

Похожие товары

Семян Моркови дикой масло рафинированное

Семян Моркови дикой масло рафинированное

22.00 грн

Чистотела масло (масляный экстракт)

Чистотела масло (масляный экстракт)

35.00 грн

Репейное масло рафинированное

Репейное масло рафинированное

17.00 грн

Ромашки масло косметическое (масляный экстракт)

Ромашки масло косметическое (масляный...

35.00 грн

Брокколи семян масло нерафинированное (органическое, экологически чистое) 10 мл

Брокколи семян масло нерафинированное...

69.00 грн

Авокадо масло нерафинированное

Авокадо масло нерафинированное

51.00 грн

Рекомендуемые товары