Категорії товарів
Мило для чутливої шкіри з маслом жожоба
Рейтинг:
Поділитися:

Мило для чутливої шкіри з маслом жожоба

Чутлива шкіра дуже примхлива у виборі засобів, так як підбирає «своє». Вона особлива і догляд вимагає особливий. Раптова реакція організму на надходження алергенів в нього і є алергією.

 

Мило для чутливої шкіри з маслом жожоба

Так воно без кольору та запаху, але безпечне і ніжне для алергіків. Чутлива шкіра дуже примхлива у виборі засобів, так як підбирає «своє». Вона особлива і догляд вимагає особливий. Раптова реакція організму на надходження алергенів в нього і є алергією. На такі подразники організмом виробляються антитіла, а вони викликають негативну реакцію з боку клітин. Ми, алергіки, знаємо як на шкірі може проявиться алергія у вигляді висипки, сверблячки, набряку, подразнень. Це викликає дискомфорт і купу незручностей.

Милом користуємося ми кожен день і кілька разів на день. Ніжне Милко з м'якою пінкою буде кращим другом для шкіри з характером, очищаючи і піклуючись про неї.

У сьогоднішньому рецепті хочу розповісти, як зробити мило на англійській основі Goats Milk. Дана поживна база на козячому молоці і рослинних жирах прекрасна в роботі. А мило з неї виходить просто чарівне, яке відновить суху і шкіру, що в'яне. Але в основу я хочу ще додати масло і гранули екзотичного горіха жожоба.

Масло жожоба має дивовижні властивості для шкіри. Його добувають з поживного горіха і використовують в своїх щоденних ритуалах по догляду за тілом і волоссям. Масло жожоба відмінно зволожує, тому його часто додають в маски, помади, креми. Так само його можна використовувати в чистому вигляді або доповнюючи косметичні засоби. Завдяки вмісту вітаміну Е, допомагає клітинам шкіри боротися з окислювальним щоденним стресом. Дане масло само по собі вже гіпоалергенні, тому для нашого рецепта підійде ідеально. Так само можна виділити антибактеріальну властивість, яким наше масло може похвалитися. Прибирає бактерії, які викликають інфекцію кишкової палички і кандидоз. І ще масою властивостей володіє наше цінне масло жожоба включаючи протизапальні, ранозагоювальні, сонцезахисні та інші. Просто джерело корисностей, з яких ми виділили найпотрібніші.

А ще в нашому мильному продукті будуть додані красиві сині крихітки - це гранули жожоба. Натуральні рослинні частинки. не мають запаху, додають в пінки, мило, гелі для душу. Служать не просто декором, а легким отшелушивающим скрабом. Ніжно. Чи не травмуючи куля шкіри, робить її гладкою і готової до наступних процедур по догляду. Колір гранул додасть нашому милу блакитний відтінок і повітряний візерунок.

Кожен шматочок мила ручної роботи приготований з любов'ю і заряджений позитивною енергетикою, огорне ласкою, турботою щонайм'якшої пінкою. Шкіра вашого тіла буде вдячна кожен день. Подяка її проявиться в сяйві, гладкості і бархатистості, без подразнень і свербіння.

Такий продукт сміливо можна використовувати діткам. А якщо зробити в формі звіряток Милко, то інтерес у вашого чада підвищиться і ручки не забудуть мити кожен раз, так як для них це буде привабливою грою.

Що потрібно для приготування:

  • 1000 грамів Англійської основи Coats milk;
  • 15 мл олії жожоба;
  • 2 грами гранул жожоба;
  • силіконова форма, для мила під нарізку на 1000 грам ваги;
  • ваги кухонні;
  • 2 ємності для плавлення мильної основи;
  • палички або ложки для розмішування;
  • спирт в пляшечці з розпилювачем;
  • ніж або верстат для нарізки мила;
  • рукавички і фартух.
  • упаковка і декор готового мила.
Мило для чутливої шкіри з маслом жожоба

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуємо місце для роботи.

  • 2.

    Одягнемо рукавички і фартух.

  • 3.

    Мильну основу нарізаємо кубиками. Так швидше буде плавитися.

  • 4.

    Розділимо на дві частини - 600 і 400 грам;

  • 5.

    У мікрохвильовій печі плавимо, не доводячи до кипіння.

  • 6.

    У 600 грам основи додамо масло жожоба. Виливаємо в форму, попередньо оброблену спиртом.

  • 7.

    У 400 грам основи додамо гранули жожоба, завдяки яким маса набуває синього відтінку.

  • 8.

    Коли біла маса візьметься щільною скоринкою, починаємо акуратно вводити масу з гранулами, створюючи візерунки. Так утворюються красиві завитки.

  • 9.

    Обробляємо спиртом поверхню основи і прикрашаючи гранулами.

  • 10.

    Залишимо в сухому місці на пару годин просихати.

  • 11.

    Витягуємо дбайливо мило з форми. Розрізаємо на рівні частини ножем або за допомогою стусла.

  • 12.

    На ніч залишаємо просохнути в темному і сухому місці.

  • 13.

    Проштампуємо кожен шматочок штампом (якщо є у вас іменний або просто декоративний). Це додасть завершеності милу.

  • 14.

    Упаковуємо в пакетики і декоруємо стрічкою, намистинами. Так кожен шматочок буде індивідуально оформлений з душею і родзинкою.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
88.00
0,5
0,5
1
39.00
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
4.00
0,5
0,5
1
12.00
0,5
0,5
1
22.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар