Категорії товарів
Мило з основи для сухої шкіри
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з основи для сухої шкіри

Суха шкіра вимагає особливого очищення. Для обличчя мило бажано використовувати не частіше 2 разів на тиждень, обов'язково користуватися живильними кремами і наносити маски з подібним ефектом. Однак очищати шкіру все-таки потрібно, для цього краще приготувати мило ручної роботи для дуже сухої шкіри.

Суха шкіра вимагає особливого очищення. Для обличчя мило бажано використовувати не частіше 2 разів на тиждень, обов'язково користуватися живильними кремами і наносити маски з подібним ефектом. Однак очищати шкіру все-таки потрібно, для цього краще приготувати мило ручної роботи для дуже сухої шкіри. Для сухої шкіри в мило краще додавати такі базові олії: рицинова, олія каріте, олія зародків пшениці, соняшникова олія, олія авокадо , волоського горіха і шипшини. На базі всіх цих олій можна створювати унікальні рецепти мила з нуля, при цьому збільшуючи пережир трохи вище середнього. 

При приготуванні мила для жирної шкіри краще вибрати органічну основу, без додаткових домішок, які підсушують шкіру. Вона має свій слабкий аромат, а тому запашок потрібно трохи більше, ніж зазвичай. 

Ваше лавандове мило з основи володіє відмінними пом'якшуючими властивостями, не буде сушити шкіру, проте піна мила буде не такою рясною, так як органічна основа гірше піниться, ніж звичайна за рахунок її натурального складу.

Що потрібно для приготування:

  • 100г - мильної основи англійського виробництва - Crystal NCO (ORG) 
  • 0,5 ч.л. - рицинової базового олії 
  • 2 краплі - фіолетового барвника 
  • 7-9 крапель - ефірної олії лаванди 
Мило з основи для сухої шкіри

Процес приготування:

  • 1.

    Наріжте на маленькі кубики мильну основу, складіть в жароміцний посуд і поставте на водяну баню або в мікрохвильову піч. 

  • 2.

    Топіть основу повільно, не даючи їй закипіти, періодично помішуйте. 

  • 3.

    Коли мильна основа розтопилася повністю, додайте барвник, ретельно перемішайте до отримання однорідного кольору. 

  • 4.

    Додайте базову олію і добре вимішайте основу до повного розчинення олії в милі. 

  • 5.

    В кінці додайте ефірну олію. Її необхідно вводити в охоловшу основу, щоб аромат не вивітрився. 

  • 6.

    Знову перемішайте мило. 

  • 7.

    Збризніть форму для мила спиртом, потім вилийте саме мило і знову збризніть поверхню спиртом щоб видалити утворені на поверхні бульбашки. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
90.00
0,5
0,5
1
34.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
93.00

Коментарі
Ангелина
Очень скептически относилась к мылу ручной работы пока не попробовала мыло https://maslo-vinogradnoe.com.ua/katalog/mylo Моему восторгу нет предела. Пенится, отлично очищает кожу, хорошо увлажняет. Всем рекомендую!
Написати коментар