Категорії товарів
Мило із основи з сухоцвітом
Рейтинг:
Поділитися:

Мило із основи з сухоцвітом

Сухоцвіт відразу викликає асоціацію з натуральністю, а тому, звичайно ж, хочеться використовувати його в створенні мила. Однак є один невеликий нюанс мила з сухоцвітом - рослини з часом темніють в милі і втрачають свій презентабельний вигляд, а погано просушений сухоцвіт може і запліснявіти.

Сухоцвіт відразу викликає асоціацію з натуральністю, а тому, звичайно ж, хочеться використовувати його в створенні мила. Однак є один невеликий нюанс мила з сухоцвітом - рослини з часом темніють в милі і втрачають свій презентабельний вигляд, а погано просушений сухоцвіт може і запліснявіти.

Все ж прикрасити верх мила за допомогою засушених квітів можна і потрібно, можна їх додати і в мило, але бажано використовувати його як можна швидше. Крім того, ви можете перемолоти сухоцвіт в порошок і отримати легкий натуральний скраб.  

Це мило ручної роботи з сухоцвітом робиться дуже швидко, не складно, а ось аромат і зовнішній вигляд вам точно сподобаються. Якщо упакувати таке мило в натуральну папір, вийде відмінний еко-продукт.

Що потрібно для приготування:

  • 100г мильної основи
  • 5-7 крапель - ефірного масла лаванди
  • сухоцвіт лаванди
  • 2-3 краплі фіолетового барвника   

 

Мило із основи з сухоцвітом

Процес приготування:

  • 1.

    Відмірте всі інгредієнти.

  • 2.

    Мильну основу наріжте невеликими однаковими кубиками і складіть в окремий посуд.

  • 3.

    Розтопіть мильну основу на водяній бані, постійно розмішуйте і ні в якому разі не доведіть до кипіння.

  • 4.

    У розплавлену основу додайте барвник до отримання потрібного вам відтінку, перемішайте мило.

  • 5.

    Додайте в мило ефірне масло, знову перемішайте.

  • 6.

    Збризніть форму спиртом, залийте ваше мило і посипте верх мила сухоцвітом.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
112.00
0,5
0,5
1
93.00
0,5
0,5
1
11.00
0,5
0,5
1
17.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар