Категорії товарів
Свічки соєві «Магія любові»
Рейтинг:
Поділитися:

Свічки соєві «Магія любові»

Запаліть маленький вогник, відразу стане ясно і тепло у вашому гніздечку. Свічки створюють магічну атмосферу. Чи помічали? Вогонь свічки застосовують в різних ритуалах. У фен-шуй активізують певну зону, запалюючи свічки. Червоні свічки активізують зону любові і залучають її в життя. У церкві ми так само спостерігаємо ритуали зі свічками. Вони присутні в багатьох обрядах і традиціях.

Запаліть маленький вогник, відразу стане ясно і тепло у вашому гніздечку. Свічки створюють магічну атмосферу. Чи помічали? Вогонь свічки застосовують в різних ритуалах. У фен-шуй активізують певну зону, запалюючи свічки. Червоні свічки активізують зону любові і залучають її в життя. У церкві ми так само спостерігаємо ритуали зі свічками. Вони присутні в багатьох обрядах і традиціях.

А ще м'яке полум'я вогню благотворно впливає на нервову систему людини. Відведе від негативних думок "спалюючи" їх на шляху. Приготувавши свічки своїми руками, вона буде випромінювати тільки позитив і любов. Маленькі вогники притягають і ваблять. Спробуйте запалити будь-яку свічку і вам стане тепло та затишно. Ну і, якщо запалите красиву свічку, так це отримаєте просто естетичне задоволення.

Екологічні та натуральні свічки можна приготувати не тільки з бджолиного воску. Чули про соєвому? Так ось сьогодні почуєте і побачите його. Адже ми будемо готувати свічки з соєвого воску, яким після плавлення можна користуватися. З бджолиного воску готували раніше, а сьогодні дебют соєвих свічок. Робити їх не так складно, як здається. За те від результату ви просто ахнете, ну звичайно якщо постараєтеся і вкладіть всю свою любов, натхнення, фантазію.

Закупивши всі інгредієнти, відразу ж хочеться їх пустити в справу. Тому приступимо не затримуючи.

Ось і готова наша краса. Беріть фотоапарат і створюйте композиції, щоб поділиться потім з рідними і друзями.

Які ж вони милі вийшли. Я навіть не очікувала з першого разу такої неймовірної краси. Це супер декор в моєму куточку з м'яким ароматом чебрецю. Ці баночки мене просто закохали в себе. А запалені свічки допоможуть усамітнитися і розслабитися. Аромат чебрецю розпливається по кімнаті ненав'язливо. В ароматерапії олія чебрецю сприяє позитивному мисленню, проганяє почуття гніву, меркантильності, гордості. Позбавляє від сором'язливості, бадьорить, а також вносить гармонію в психологічний стан. Перед сном вдихаючи ці аромати ви будете спати, як немовля найсолодшим сном.

Тепер ще один варіант подарунка мені видно чітко. Адже баночку можна ще і задекорувати зі смаком, надаючи завершеності подарунку. Любителі пахощів і Езотерики оцінять такі презенти. І я прекрасно розумію кому буду дарувати.

А ще відкрию вам таємницю про соєвих свічках) Розтопленим соєвим воском можна змащувати ручки, захищаючи, зволожуючи і масажуючи ім. Змащувати кінчики волосся для легкого розчісування і укладання. У косметології віск сої цінується високо. Так що ці свічки ще й з користю для вашої справи.

Це натуральний продукт, який не викликає алергії. А ще такий свічки вам вистачить надовго, так як вона швидко не вигорає, а буде радувати вас довго.

Надихайтеся моїми роботами і роботами інших майстринь, творіть, фантазуйте! Хай буде вам щастя як і мені !!! Запалюйте і милуйтеся цією красою вогника в красивому посудині.

Що потрібно для приготування:

Для приготування нам знадобляться такі інструменти та інгредієнти:

Соєвий віск - 100 грам;

Ефірна олія чебрецю (чебрецю) - 8 крапель;

Гніт і фітіледержатель - 2 штуки;

Ножиці канцелярські;

Форми для свічок - 2 баночки скляні або жерстяні;

Банку скляна, в якій буде плавиться віск;

Каструля на 2 літри для водяній лазні;

Ложка;

Термоклей в пістолеті;

Дерев'яні палички;

Вода 1-1,5 літра;

Сухі пелюстки троянд - 2 грами;

Гранули жожоба - 1 грам.

Свічки соєві «Магія любові»

Процес приготування:

  • 1.

    В першу чергу ми готуємо місце для роботи і всі інгредієнти виставляємо перед собою. Прибираємо все зайве.

  • 2.

    Ставимо в каструльці воду на вогонь для водяній лазні.

  • 3.

    У скляну банку висипаємо віск і ставимо плавиться. Топиться він досить швидко і відмивається набагато легше бджолиного.

  • 4.

    Поки віск плавиться підготуємо баночки з гнітом. Я гніт з фітіледержателем за допомогою гарячого клею прикріпила по центру дна ємності.

  • 5.

    Верхній край гніту закріпимо за допомогою паличок для суші.

  • 6.

    Коли віск розплавиться додамо в нього ефірну олію чебрецю.

  • 7.

    Трошки почекаємо, щоб він був не гарячий, а приємно-теплий.

  • 8.

    Заливаємо наш соєвий віск в баночки, дуже акуратно.

  • 9.

    Не поспішайте відразу прикрашати сухоцвітом. Потрібно почекати освіти плівочки. Якщо відразу покласти пелюстки, то вони валятися в свічці.

  • 10.

    Як тільки поверхня візьметься кіркою, можна прикрашати пелюстками троянд і квітами. Так само посипаємо гранулами жожоба. Останні дуже красиво виглядають в свічках і милі ручної роботи.

  • 11.

    Чекаємо кілька годин до повного застигання.

  • 12.

    Після обрізаємо гніт до потрібної довжини. Після чого можна відразу ж користуватися свічками.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
99.00
0,5
0,5
1
6.00
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
26.00
0,5
0,5
1
4.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар