Категорії товарів

Олія Макадамії рафінована, косметична

Артикул: 377-229
Рейтинг:
Артикул: 377-229
19.00 грн
шт
Артикул: 377-229
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олія горіха макадамії рафінована

  • Країна походження: Південна Африка
    Склад жирних кислот:
    14: 0 Мурістінова кислота 0,8%
  • 16: 0 Пальмітинова кислота 8,1%
  • 16: 1 Пальмітолеїнова кислота 19,7%
  • 18: 0 Стеаринова кислота 3,5%
  • 18: 1 Олеїнова кислота 58,3%
  • 18: 2 Лінолева кислота 2,6%
  • 18: 3 Ліноленова кислота 0,1%
  • 20: 0 Арахінова кислота 2,7%
  • 20: 1 Ейкозенова кислота 2,6%
  • 22: 0 Бехіновая кислота 0,8%
  • 22: 1 Ерукова кислота 0,8%
  • 24: 0 Лігноцеринова кислота 0,3%
  • Інші: 0,1%

Характеристики олії:
Йодне число: 76 гІ2 / 100г
Кислотне число: 0,08 мгКОН / г
Пероксидне число: 0,3Meq 02 / kg
Індекс заломлення: (при 20град.Цельсія) 1,4683
Відносна щільність: (при 20град.Цельсія) 0,914
Число омилення: 193,8мгКОН / г
Число неомилених: 1,5%
Алкалоїдні включення: відпов.

Застосування
Макадамія - це прекрасний засіб для терапевтичної ванни. Олія макадамії благотворно впливає на шкіру, особливо в зимові місяці. Для догляду за в'янучою, сухою шкірою застосовуйте олію макадамії в складі масажної суміші, в суміші олій для догляду за шкірою обличчя і тіла.

До переваг олії макадамії як косметичного інгредієнта слід віднести також її відмінну сумісність практично з усіма використовуваними в косметиці емульгаторами, солюбілізаторами, оліями, загусниками і пігментами. Важливо також, що не відомі випадки будь-яких запальних і алергічних реакцій на оліяю макадамії, хоча її застосування в косметиці має солідну історію.

Олія прозора і практично безбарвна, вона з успіхом може використовуватися в рецептурах декоративної косметики.

Олія макадамії відрізняється високою стабільністю, поступаючись за цим параметром, хіба що, олії жожоба. Успішно протистоїть перекисного окислення при зберіганні і в складі косметичних рецептур. Після зберігання при знижених температурах вона повністю відновлює свою прозорість при кімнатній температурі.

Олія макадамії є чудовою заміною тваринній олії норки.

Додатково: Миттєво поглинається. Добре підходить для догляду за дитячою шкірою застосовується для тонізуючого масажу тіла (стимулює мікроциркуляцію крові)

Рекомендований відсоток використання: 10 - 50%, в чистому вигляді - на невелику пошкоджену ділянку.

 

 

  • Классификация Рафинированное
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Олія Авокадо косметична рафінована

Олія Авокадо косметична рафінована

21.00 грн

Олія солодкого Мигдалю рафінована, косметична

Олія солодкого Мигдалю рафінована, косметична

14.00 грн

Рицинова олія рафінована

Рицинова олія рафінована

12.00 грн

Примула вечірня олія рафінована

Примула вечірня олія рафінована

38.00 грн

Олія Лісового горіха рафінована

Олія Лісового горіха рафінована

32.00 грн

Олія Абрикосової кісточки рафінована косметична

Олія Абрикосової кісточки рафінована...

22.00 грн

Рекомендовані товари