Категорії товарів

Олія Волоського горіха рафінована

Артикул: 1600-202
Рейтинг:
Артикул: 1600-202
28.00 грн
шт
Артикул: 1600-202
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олія волоського (Волоського) горіха - стабільна базова олія, з переважанням лінолевої жирної кислоти. Вбирається швидко.

  • INCI: Juglans Regia (Walnut) Seed Oil
  • Зовнішній вигляд: рідина темного кольору без запаху або з дуже легким горіховим ароматом
  • Країна виробник: Німеччина
  • Жирні кислоти: лінолева 59,4%, олеїнова 18,0%, ліноленова 11,9%, пальмітинова 7,6%, стеаринова 3,0%
  • Число омилення: 191
  • Йодне число: 150
  • Щільність: 0,923
  • Неомиляама фракція: до 1%
  • Розчинність: не розчиняється у воді
  • Тип: напіввисихаюча
  • Метод отримання: холодне пресування з подальшим очищенням.

  «Волоський» горіх почали називати за часів Київської Русі, коли дерево вперше потрапило на ці території. Горіх потрапив на ці землі разом з грецькими ченцями. Сам горіх був відомий світові ще за кілька тисяч років до нашої ери.

Олія волоського горіха застосовується в народній медицині, парфумерії, косметики. Їївикористовували в своїй роботі художники. Авіценна лікував їм захворювання серця і легенів.

У ядрах волоського горіха більше 65% жирної олії, що відносять за типом до невисихаючих, також, мінеральні речовини, вітаміни.

У складі олії волоського горіха є жирні кислоти Омега-3. Ті самі, які самостійно людина не може синтезувати.

Перш, ніж купити олію волоського горіха виберіть призначення. Холодне пресування дає олію нерафіновану, з насиченим кольором, ароматом. Таку олію беруть для внутрішнього вживання.

Нерафіновану горіхову олію часто радять до вживання у випадках лікування цукрового діабету, атеросклерозу, гепатиту, глистів, порушення травної функції, при ослабленому імунітеті.

Для косметичних потреб використовують рафіновану олію, яку очищають, фільтрують. Вона з дуже легким ароматом горіха і світліша на вигляд. На відміну від нерафінованої, вона довше зберігається.

 

 Олія волоського горіха в косметології
Олія Волоського горіха допомагає відновити і налагодити нормальний обмін речовин в шкірних тканинах, регенерує і омолоджує шкіру.

Рекомендуємо купити горіхову олію тим, у кого чутлива шкіра, а також, тим, хто гостро реагує на подразнення. Вона охолоджує шкіру і заспокоює.

Масло волоського горіха за ціною відрізняється від інших базових олій, проте залишається доступною більшості споживачів. В тому числі, завдяки вітчизняним виробникам.

Як і сама олія, так і косметичні засоби з горіховою олією зберігають обов'язково в прохолодному, темному місці.

 

 Застосування олії волоського горіха для шкіри:

  • Масажні суміші;
  • Креми для сухої шкіри рук, обличчя;
  • Антивікові засоби для зрілої шкіри;
  • Креми навколо очей;
  • Засоби для засмаги.

 

Косметичні властивості

Олія горіха волоського підходить всім. А особливо, старіючій шкірі, чутливій та​і сухій. Вона добре розподіляється по шкірі, відмінно вбирається і залишає після себе ніжну шовковистість і оксамитовість.

Горіхова олія загоює, пом'якшує шкіру, в тому числі, огрубілі ділянки. Олія волоського горіха - хороший засіб для гарної засмаги.

Горіхову олію використовують для отримання ефірних олій з багатьох рослин.

 

Основні косметичні властивості олії волоського горіха:

  • Протизапальна: використовується для боротьби з акне, пошкодженої інфікованої шкіри.
  • Омолоджуюча: пом'якшує шкіру, яка з віком стає сухою. Живить її, робить м'якою, еластичною, зміцнює волокна колагену.
  • Загоює: знімаючи запалення, олія горіха сприяє загоєнню ран. Ефективна для загоєння тріщин, в тому числі, потрісканих губ в холодну погоду.
  • Зволожуюча: підсилює ліпідний шар і допомагає волозі залишатися навіть в найглибших шарах.
  • Зміцнювальна: добре впливає на волосся і нігті, позбавляючи від тонкощі. Живить волосся і захищає нігті від ламкості і розшарування.
  • Захисна: хороший антиоксидант, тому ефективна для боротьби з пігментними плямами, для догляду за пошкодженим волоссям. Олію добре використовувати для сонцезахисних засобів і для забезпечення гарної засмаги.

 

Відсоток введення: 1-15%

  • 2-3% догляд за волоссям (ополіскувачі, шампуні);
  • 3-5% засобидля сухої шкіри;
  • 5% маски для волосся;
  • до 7% загоювальні засоби, пом'якшувальні креми;
  • до 15% догляд за губами, нігтями.

 

У миловарінні норма введення олії волоського горіха - до 10%. Якщо збільшити, показники пінності мила знизяться. Олія впливає на показники пом'якшення і зволоження в милі.

 

 Зберігання: в темній тарі, прохолодному місці.

 

Особливі вказівки: дотримуватися обережності при вагітності, годуванні, алергії, захворюваннях печінки і шлунково-кишкового тракту.  

  • Классификация Рафинированное
Юлия
Отличное масло. Я не пробовала использвать нерафинированное, может, оно еще лучше. Но это обладает всеми нужными свойствами. И без запаха, порой это важно. + эффект загара.
Написати відгук

Похожие товары

Олія  Виноградних кісточок рафінована

Олія Виноградних кісточок рафінована

15.00 грн

Олія Таману нерафінована

Олія Таману нерафінована

71.00 грн

Олія Виноградних кісточок холодного пресування

Олія Виноградних кісточок холодного...

15.00 грн

Олія Чорного Кмину нерафінована

Олія Чорного Кмину нерафінована

39.00 грн

Олія солодкого Мигдалю нерафінована

Олія солодкого Мигдалю нерафінована

43.00 грн

Олія Гірчиці нерафінована

Олія Гірчиці нерафінована

12.00 грн

Рекомендовані товари