Категорії товарів

Олія Обліпихи нерафінована

Артикул: 4691-3602
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 4691-3602
34.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 4691-3602
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олія обліпихи використовується широко завдяки своїм позитивним властивостям. В першу чергу мова йде про те, що ця речовина здатна відновлювати ураження слизових різного походження.

Плоди обліпихи містять значну концентрацію водо- і жиророзчинних вітамінів. Компоненти цієї рослини легко сприймаються клітинами, за рахунок чого олія обліпихи є цінною складовою різних косметичних засобів.

Чим корисна олія обліпихи?

Олія обліпихи містить безліч компонентів, здатних відновлювати клітини шкіри, нігтів і волосся. Завдяки цьому, дана речовина широко застосовується в косметології і для виробництва мила і косметики.

Властивості обліпихової олії:

  • антисептична властивість;
  • покращує еластичність судин;
  • відновлює слизові;
  • регенерує і лікує ранки;
  • антиоксидант.

 Олія обліпихи набула широкого застосування в косметології, оскільки швидко проникає в глибокі шари шкіри, живить і зволожує її, відновлює, перешкоджає старінню. Багато фахівців стверджують, що регулярне застосування обліпихової олії дозволяє запобігти процеси передчасного старіння, покращує еластичність шкіри і розгладжує дрібні зморшки.

В цілому, олія обліпихи - це один з найефективніших засобів для збереження молодості.

Також сприятливо впливає на волосся - зміцнюючи волосяні цибулини, запобігаючи випадінню волосся і стимулюючи його ріст.

Купити олію обліпихи

В інтернет магазині aromasoap.com.ua Ви можете купити олію обліпихи холодного віджиму, яка ідеальна для застосування в косметиці. Ми пропонуємо тільки якісні компоненти, які збагатять ваше мило або косметику корисними властивостями. Олія обліпихи підійде до будь-якого типу шкіри, розгладить зморшки, поверне пружність, позбавить від висипань і безлічі інших дерматологічних проблем.

  • Классификация Нерафинированное
Анастасія
Хороша олія, яскравого помаранчево-жовтого кольору, фарбує основу, тому майте це на увазі. Проте якщо робите, наприклад, апельсинове мило, то це вам буде на руку) Має свій запах, але не дуже виражений) І олію, і сайт рекомендую))
Написати відгук

Олія Насіння Моркви дикої  рафінована

Олія Насіння Моркви дикої рафінована

22.00 грн

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

35.00 грн

Реп'яхова олія рафінована

Реп'яхова олія рафінована

17.00 грн

Олія Ромашки косметична (масляний екстракт)

Олія Ромашки косметична (масляний екстракт)

35.00 грн

Олія насіння Броколі нерафінована (органічна, екологічно чиста) 10мл

Олія насіння Броколі нерафінована...

69.00 грн

Олія Авокадо нерафінована

Олія Авокадо нерафінована

51.00 грн

Рекомендовані товари