Категорії товарів

Саліцилова кислота (фарм)

Артикул: 2579-1186
Бренд:
Китай
Рейтинг:
Артикул: 2579-1186
14.00 грн
шт
Бренд:
Китай
Артикул: 2579-1186
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

CАЛІЦІЛОВА КИСЛОТА ( Salicylic Acid ) - безбарвні кристали, які стосуються бет а- гідроксикислоти , які відрізняються від альфагідроксікіслоти розташуванням гідроксильної групи. Легко розчиняється в етанолі, ефірі, гірше - у воді, малорастворима в сероуглероде. Добре розчиняється в киплячій воді, в спирті, в масляній фазі крему (на водяній бані розтопити олії з емульгатором, розчинити саліцилову кислоту) і з використанням Полісорбати 20, 60 або 80 (нагріти на водяній бані і розчинити в ньому саліцилову кислоту, потім змішати з водою). Напівпродукт в синтезі барвників, запашних речовин, фунгіцидів. У косметиці використовується як антисептик, консервант,  кератолітичну компонента в засобах по догляду за шкірою, в засобах від акне (вугрової висипки), а також як освітлювач в відбілюючих препаратах. 
Багатьом знайомий такий засіб, як саліцилова кислота. Саліцилова кислота - практично традиційний засіб для лікування проблемної шкіри. Вона володіє протизапальним , слабким антибактеріальним і комедонолітичним ефектом, проникає глибоко в пори і оздоровлює їх.

Застосування в косметиці: 
-Саліцилова кислота надає відлущувальному дію, розм'якшуючи верхній шар шкіри і пробки в фолікулах, перешкоджає утворенню комедонів . 
-Надає антисептичну та антибактеріальну дію. 
-Володіє отшелушивающим , антисептичну, Кератолический і протівосеборейним ефектом, нормалізує кислотність шкіри, відкриває пори. 
-Дуже позитивно впливає на жирну шкіру, попереджає поява гнійників і входить до складу кремів для лікування шкірних захворювань, таких як акне і псоріаз. 
-Чи часто використовується в комбінації з фруктовими кислотами для посилення ексфоліації шкіри. 
-Має властивості антиоксиданту, також використовується проти лупи і для очищення шкіри голови. 
-Зменшує кількість вугрів і запобігає їх появу, сприяє відбілюванню.

Саліцилова кислота застосовується в дерматології для лікування акне і інфекційних захворювань шкіри (має антисептичну, отшелушивающим і протизапальну дію). Найбільш широко використовується для догляду за жирною шкірою, тому що ця кислота жирорастворима і її біодоступність в цьому випадку підвищується. Це властивість дозволяє саліцилової кислоти проникати в пори крізь шкірне сало і отшелушивать клітини, що зібралися всередині сальних залоз і закупорюють пори. Тому ефективне використання саліцилової кислоти для боротьби з чорними крапками. Крім того, завдяки такому проникненню, саліцилова кислота часто використовується в косметичних засобах як трансдермальний носій, посилюючи проникнення деяких речовин (наприклад, вітаміну А), що дозволяє збільшувати ефективність засобу при мінімальній кількості цього компонента. 
У великих концентраціях володіє кератолитичною дією (розпушує і відторгає епідерміс, тобто служить хорошим отшелушивающим засобом для ороговілих ділянок шкіри, наприклад, мозолів, бородавок і натоптишів ). У низьких концентраціях сприяє пригніченню секреції сальних і потових залоз. Сприяє збільшенню проникності шкіри для інших компонентів. Використовується в якості легкого консерванту. Важливою особливістю є робота саліцилової кислоти навіть при високій кислотності середовища, особливо ефективна проти грибків при рН = 4 і нижче. 
 
Оптимальний рН для роботи цієї кислоти = 3 при концентрації в засобі 0,5-2%. 

Дозування:   в кремах для обличчя до 2%, в мазях з кератолитическим дією до 10%.

Протипоказання і запобіжні заходи: Гіперчутливість, ниркова недостатність, дитячий вік. Саліцилова кислота токсична у великих дозах. Вагітним радять не вживати продуктів, які містять саліцилову кислоту, через підвищення ризику розвитку синдрому Рея. У період вагітності застосування препарату для лікування мозолів і омозолелостей допустимо лише на обмеженій поверхні (не більше 5 мл). Не слід наносити препарат на родимі плями, волосяні бородавки, бородавки в області геніталій або особи. Лікування препаратами що містять саліцилову кислоту повинно проводиться не постійно, а курсами, з перервами не менше місяця. 


Мария Ритченко
Спасибо за товар, все соответствует описанию. Заказ обслужен быстро и качественно.
Написати відгук

Похожие товары

Борна кислота (хч)

Борна кислота (хч)

10.00 грн

Бурштинова кислота

Бурштинова кислота

17.00 грн

Винна кислота

Винна кислота

10.00 грн

Гліцин (Амінооцтова кислота)

Гліцин (Амінооцтова кислота)

24.00 грн

Молочна кислота 80%

Молочна кислота 80%

9.00 грн

Лимонна кислота 500г

Лимонна кислота 500г

42.00 грн

Рекомендовані товари