Категорії товарів

Інулін (Inuline)

Артикул: 5325
Бренд:
Бельгия
Рейтинг:
Артикул: 5325
29.00 грн
шт
Бренд:
Бельгия
Артикул: 5325
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 1500 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Укрпошта
    от 25грн
Безкоштовно перевізниками від 1500 грн

Інулін (Inuline)

Синоніми: поліфруктозан, олігофруктоза.
Зовнішній вигляд і органолептичні властивості: білий аморфний порошок без запаху, солодкуватий на смак.
Вміст сухої речовини: 97,7%
рН: 5,5
Розчинність: у воді.
Склад: інулін - 91,2%, глюкоза, фрукоза, сукроза - сумарно до 8,8%

Інулін - популярний пребіотик, натуральна речовина з групи полісахаридів, яке запасають багато рослин в своє коріння. Інуліном особливо багаті коріння топінамбура і цикорію, вперше був виявлений в коренях оману (Inulahelenium L.), звідки й походить його назва.

Інулін складається з D-фруктози, може мати різну довжину ланцюжка - від 9-10 до 35 мономерів.

Високомолекулярний інулін складно розчиняється в воді, але має широку біологічну активність, низькомолекулярний більш зручний в роботі.

Інулін - багатофукціональний компонент, може використовуватися для миловаріння і в косметиці:

- як пребіотична добавка для підтримки і якісного поліпшення нормального мікробіому шкірних покривів і слизових оболонок.

Як відомо, шкіра людини населена різними мікроорганізмами, які називають резидентними. Багато з видів грають важливу роль в підтримці місцевого імунітету шкіри і її здоров'я в цілому. Сучасна стратегія догляду за шкірою має на увазі використання пребіотиків, речовин, які не засвоюються макроорганізмом, але є живильним середовищем для скільки-небудь мікробіоти.

Інулін вибірково стимулює ріст лакто-і біфідобактерій, вони здебільшого населяють кишечник. Тому, в першу чергу інулін цікавий як БАДа, для профілактики і лікування різних дисбактеріозів.

Для зовнішнього застосування інулін доцільно застосовувати в засобах для інтимної гігієни у жінок.

Є дані, що присутність інуліну на шкірі пригнічує життєдіяльність пропіонових бактерій та інших умовно-патогенних мікроорганізмів. Таким чином, його можна використовувати в анти-акне засобах, для жирної шкіри (з метою запобігання розвитку запальних реакцій), а також в дитячій доглядає косметиці і лініях для чутливої ​​шкіри.

- як вологоутримуючий, пом'якшувальний і кондиціонуючий агент, завдяки створенню легку плівку на шкірі та волоссі; може використовуватися в кондиціонерах, твердих і рідких шампунях.

Інулін не має заряду, тому не буде дестабілізувати систему ПАР або емульсію. Пролонгує дію активних компонентів.

- для поліпшення споживчих якостей мила з нуля, шампуневі мила.

Дозування 0,1-4%

Щоб уникнути карамелізації інуліну не рекомендується піддавати тривалому нагріванню, оптимально - до 40С.

 

Зберігати в сухому приміщенні, без доступу світла і повітря.

ОЛЬГА
Посылка пришла быстро. Товар понравился. Уже испробовала его в креме. Инулин отлично запаян был в пакете. Сухой и мелко смолотый в пыль. Срок годности с большим запасом. я довольна.
Руслан
Какой срок?
Написати відгук

Похожие товары

Гліцерин 99,7% фармакопейний

Гліцерин 99,7% фармакопейний

58.00 грн

Лактат натрію 60% (Sodium Lactate)

Лактат натрію 60% (Sodium Lactate)

17.00 грн

Зволожуючий комплекс Aquaxyl (Акваксіл)

Зволожуючий комплекс Aquaxyl (Акваксіл)

86.00 грн

Пентіленгліколь (натуральний зволожувач)

Пентіленгліколь (натуральний зволожувач)

52.00 грн

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий фактор)

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий...

40.00 грн

Сечовина (карбамід) (чда)

Сечовина (карбамід) (чда)

21.00 грн

Рекомендовані товари