Категорії товарів

Рідкий екстракт Кропиви гліколевий

Артикул: 1928-87
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 1928-87
19.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 1928-87
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Екстракт листя Кропиви гліколевий

Зовнішній вид: однорідна темно-зелена рідина;
Масова частка сухої речовини: 20%
Використана частина рослини: листя;
Вид: кропива дводомна.

Екстракт стабілізовано бензоатом натрію.

Активні речовини:
вітаміни: філлохінон (віт К), аскорбінова кислота (вітамін С), віт. групи В (В1, В2, пантотенова кислота), каротиноїди;
макро і мікроелемени: калій, кальцій, залізо, мідь, марганець, бор, селен, кремній і ін .;
органічні кислоти (мурашина, щавлева, бурштинова, фумарова, молочна, лимонна, хінна);
уртицин, хлорофіл, ситостерин, флавоноїди.


Листя кропиви дводомної - своєрідні полівітамінні концентрати.

Завдяки високому вмісту вітаміну К екстракт кропиви проявляє гемостатичні властивості.

Ефективний в профілактиці куперозу, для зміцнення волосяних цибулин, проти випадіння волосся, як регенеруючий і ранозагоювальний засіб. Тонізує і вітамінізує шкіру. Має протимікробну активність.

Дозування 5-30%


Застосовується зовнішньо:
в складі шампунів, масок і бальзамів для волосся;
для ополіскування ротової порожнини при стоматитах, гінгівітах, пародонтозі;
при догляді за проблемною шкірою, в т.ч. комбінованої з ознаками акне, надлишкової жирності;
для тонізації втомленою і вікової шкіри.
підходить для чутливої ​​шкіри, усуває подразнення і свербіж.

Пропіленгліколевоий екстракт кропиви доцільно комбінувати з СО2 екстрактом для отримання повного спектру біологічно-активних речовин з цієї цінної рослини в одному косметичному засобі.

Зберігати в темному прохолодному місці.

 

 Водно-пропіленгліколеві екстракти являють собою концентровані витяжки з лікарської рослинної сировини, отримані за допомогою двухатомного спирту пропіленгліколя, високого ступеня очищення, в поєднанні з водою.

Сам по собі пропіленгліколь є волого утримуючим агентом, соконсервантом, а також може служити провідником деяких біологічно-активних речовин через шкірний бар'єр.

Це безпечний екстрагент, солодкувата нетоксичниа речовина без кольору і запаху, зареєстрована в якості харчової добавки Е1520. Пропіленгліколь широко використовується в косметичній та парфумерній промисловості як носій, пом'якшувач і зволожувач в складі шампунів, кремів, зубних паст, помад, тоніків, лосьйонів.

Перевага пропіленгліколевих екстрактів перед звичайними спиртовими:
- не розшаровуються косметичні емульсії, легко вбудовуючись до складу засобів на водній основі;
- не токсичні і не подразнюють шкіру;
- мають невисоку вартість;
- здатні акумулювати як гідрофільні, так і багато ліпофільні речовини (водо- і жиророзчинні вітаміни, бета-каротин, мінеральні солі, алкалоїди в формі лугів, органічні кислоти, цукру, фенольні сполуки і поліфеноли, в т.ч. флавоноїди, терпени, амінокислоти і пептиди)
- завдяки носію-екстрагенту сприяють проникненню біологічно активних речовин екстракту в шкіру.

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Екстракт листя Гінкго Білоба гліколевий

Екстракт листя Гінкго Білоба гліколевий

19.00 грн

Екстракт Грейпфрута гліколевий

Екстракт Грейпфрута гліколевий

19.00 грн

Екстракт листя Волоського горіха гліколевий

Екстракт листя Волоського горіха гліколевий

19.00 грн

Рідкий екстракт Лаванди гліколевий

Рідкий екстракт Лаванди гліколевий

19.00 грн

Рідкий екстракт Ламінарії гліколевий

Рідкий екстракт Ламінарії гліколевий

19.00 грн

Поліфеноли винограду (екстракт пропіленгліколевий)

Поліфеноли винограду (екстракт...

39.00 грн

Рекомендовані товари