Категорії товарів

Олія Жожоба нерафінована

Артикул: 2513-298
Рейтинг:
Артикул: 2513-298
26.00 грн
шт
Артикул: 2513-298
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

 Нерафіновану олію жожоба отримують методом холодного пресування з горіхів (плодів) рослини Симмондса.

Зовнішній вигляд: рідкий віск натурального походження яскраво-жовтого кольору, при нагріванні перетворюється на в'язку маслянисту масу. При температурі 16 0С можливий осад, який зникає при нагріванні понад 45 0С.

 

Застосування олії жожоба і властивості в косметології

Використовується в якості пережиру в милі з нуля, від 5 до 10%, що прискорює появу «сліду» і створює стабільну піну.

Зважаючи на наявність великої кількості амінокислот, по структурі схожих з колагеном, олія жожоба ідеально підходить для шкіри тіла і для обличчя. У складі 10% олеїнової кислоти і 70,82% гадоленової. Такий комплекс поряд з іншими мікроелементами знаходить широке застосування жожоба в кремах від зморшок, в засобах для повік, губ, декольте, обличчя та шиї. Купити олію жожоба актуально власницям сухої і жирної шкіри, до того ж ціна в Aromasoap прийнятна по Україні.

 

 Благотворний вплив олії жожоба і для волосся: відновлює структуру, надає шовковистість і блиск. Додається в шампуні, кондиціонери, а також в засоби для вій і брів. 

  • Классификация Нерафинированное
Оксана
Отличное масло. Использую везде: в двухфазной смывке, в кремах для лица и для тела, и в масках для волос
Татьяна Лазарева
Очень хорошее масло. Пользуюсь им вместо крема для лица. У меня комбинированная чувствительная кожа. Масло отлично увлажняет, питает и не оставляет жирного блеска. Возможно ,это конечно, самовнушение, но мне очень кажется, что некоторые мелкие морщинки вообще исчезли)
Larisa marsmars
отличное масло! использую его после депиляции - быстро снимает красноту. Спасибо за быструю доставку.
Анна
Отменное качество!
Написати відгук

Похожие товары

Конопляна олія холодного віджиму

Конопляна олія холодного віджиму

35.00 грн

Олія Зародків пшениці нерафінована

Олія Зародків пшениці нерафінована

26.00 грн

Олія Макадамії нерафінована

Олія Макадамії нерафінована

30.00 грн

Олія Персикових кісточок рафінована, косметична

Олія Персикових кісточок рафінована,...

19.00 грн

Олія Календули  (масляний екстракт)

Олія Календули (масляний екстракт)

23.00 грн

Олія насіння Чорної Смородини рафінована

Олія насіння Чорної Смородини рафінована

18.00 грн

Рекомендовані товари