Категорії товарів

Рицинова олія рафінована

Артикул: 437-214
Рейтинг:
Артикул: 437-214
27.00 грн
шт
Артикул: 437-214
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 1500 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Укрпошта
    от 25грн
Безкоштовно перевізниками від 1500 грн

Рицинова олія (Ricinus communis Seed Oil) проводиться з насіння Castor. Країна зростання - Індія.

У складі велика кількість жирних кислот, рицинолевая з яких становить 88%
Гидроксильное число: 165,4 мгКОН / г
Число омилення: 181,5 мгКОН / г
Число неомилених: 0,4%

Олія рицинова ось уже багато років знаходить широке використання в косметології

Використовується в косметиці для шкіри обличчя, тіла, а також незамінна рицинова олія для волосся. Як компонент профілактичних засобів бореться з бородавками, шрамами, і з іншими шкірними наростами. Володіє делікатними властивостями, тому використовується в засобах по догляду за шкірою повік, і дуже сприятлива рицинова олія для вій. Після застосування вії перестають випадати, і стають густішими і міцними. Тому про рицинову олію ви знайдете виключно позитивні відгуки.

 

Якщо вас цікавила рицинова олія, ви шукали, де купити якісний продукт і скільки коштує рицинова олія реально, тоді ви потрапили за адресою. У Aromasoap виставлена ​​на рицинову олію чесна ціна, і у нас ви можете купити в Києві рицинову олію високої якості. 

  • Классификация Рафинированное
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Олія Авокадо нерафінована

Олія Авокадо нерафінована

43.00 грн

Олія плодів Годжі 10мл

Олія плодів Годжі 10мл

25.00 грн

Олія Чаульмугри Нерафінована

Олія Чаульмугри Нерафінована

74.00 грн

Олія Гірчиці нерафінована

Олія Гірчиці нерафінована

31.00 грн

Олія Чорного Кмину нерафінована

Олія Чорного Кмину нерафінована

71.00 грн

Зародків вівса олія рафінована

Зародків вівса олія рафінована

39.00 грн

Рекомендовані товари