Категорії товарів

D-Pantenol 75% (д-пантенол)

Артикул: 1629-1739
Рейтинг:
Артикул: 1629-1739
97.00 грн
шт
Артикул: 1629-1739
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Зовнішній вигляд: рідина, від прозорого до злегка жовтого відтінку. Без запаху. За консистенцією «липуча», в'язка, схожа на сироп.

INCI: D-Panthenol
Вміст основної речовини: 75,7%
Країна виробник: Китай
Розчинність: в спирті і воді, в гліцерині погано, не розчинний в оліях.

Що таке д-пантенол?

Пантенол в Україні відомий під такими назвами, як B5, пантотенілол, пантотенол, пантотенова кислота.

Д-пантенол - є похідним продуктом пантотенової кислоти. Вона, в свою чергу, відноситься до вітаміну групи «B».

Для чого потрібен д-пантенол?

Це водорозчинний вітамін, необхідний для метаболізму в організмі, тобто, обміну речовин. З його допомогою відбуваються хімічні реакції взаємодії цукрів, жирів і білків, а також синтезуються гормони.

 

 Д пантенол в косметиці

D pantenol дуже глибоко проникає в шкіру, не тільки в епідерміс, але і дерму. Він активізує, пробуджує шкіру. З його допомогою прискорюється ріст клітин і всередині шкіри, і в епідермісі.

Впливаючи на процес створення ліпідів, білків, пантенол стимулює більш активне ділення клітин. За рахунок цього значно прискорюється загоєння пошкоджених ділянок шкіри. Неприємні відчуття від пошкоджень, ран, опіків проходять швидше, роздратування і запальні процеси зменшуються.

Д пантенол застосування:

  • від механічних пошкоджень шкіри і сонячних опіків;
  • зняття запалень, висипів;
  • усунення сухості і роздратування;
  • зволоження, розгладження зморшок.

Для чого д пантенол потрібен, так це для швидкого відновлення клітин шкіри і тканин. Він впливає на пошкоджений кератин (білок). А відновлення кератину важливо для швидкої регенерації шкіри.

D пантенол особливо підійде для чутливої ​​шкіри. Його можна використовувати в догляді за шкірою, схильною до постійних і сильним подразнень.

Косметичні властивості pantenol d

Ціна пантенола «д» в Україні, як і інших косметичних активних компонентів, залишається доступною для всіх, хто пов'язаний з виготовленням домашньої косметики.

Ми рекомендуємо купити д-пантенол з самого початку, як базовий компонент в арсеналі кремовара. Відгуки про пантенол д і засобах з ним завжди хороші.

Базові косметичні властивості пантенола Д:

  • Зволоження.
  • Суха шкіра стає еластичною і м'якою, пантенол покращує зволоження.
  • Зняття запалення.
  • Заспокоює подразнену шкіру, знімає навіть сильні запалення.
  • Загоєння.
  • Знімаючи запалення, пантенол стимулює синтез клітин, це допомагає прибрати наслідки опіків, загоїти рани від порізів, садна, виразки.
  • Сонцезахисний.
  • Він допомагає зменшити наслідки сонячного впливу, збільшуючи вироблення захисного пігменту.

Прикладом такої дії є мазь «Бапантен», в яку додають пантенол д.

Що таке д пантенол 75%? У нашому магазині пантенол представлений у вигляді розчину пантенола в воді з додаванням лимонної кислоти.

Він вводиться в водну фазу. Температурний режим - до 50 ° С.

Д пантенол для обличчя:

  • Зняття запалень, сильну антибактеріальну дію.
  • Сильне загоєння ран і регенерація шкіри.
  • Глибоке зволоження.

 Д пантенол для волосся:

  • Пантенол від посічених кінчиків - засіб №1. Ефект помітний практично відразу після використання. Лікує, як вже посічені волосся, так і запобігає можливому пошкодження волосся.
  • Зволожує волосся, дуже хороший для сухого волосся і дуже пошкоджених, для швидкого відновлення;
  • зміцнює, збільшує товщину, надає шикарний блиск.
  • Пантенол для нігтів:
  • Активізує зростання, збільшує міцність.

 Ціна пантенола в Україні дуже прийнятна і дозволяє використовувати його в багатьох косметичних засобах найширшого спрямування.

Aromasoap рекомендує купити д-пантенол всім, хто займається виготовленням косметики. Він знадобиться для шампунів і масок для волосся, для підтягують сироваток для втомленою шкіри, для дитячих гелів, для міцелярної води і сонцезахисних засобів.

Відсоток введення: 0,5-7%

  • 0,5-1,5% очищаючі і зволожуючі засоби, дитяча серія;
  • до 2% гелі, сироватки, шампуні, догляд за нігтями;
  • до 3% кондиціонери, маски для волосся, загоюють кошти, сонцезахисна серія.

 В аптечних препаратах концентрація пантенола може доходити і до 7-9%. У домашніх умовах рекомендуємо дотримуватися вище зазначене дозування.

Зберігання: бажано зберігати при температурі не вище 25 ° С. Він стійкий до світла і повітрю.

Особливі вказівки: застосовувати після попереднього алерготести.

Ви завжди можете купити пантенол в Києві в нашому магазині.

 

 

Ксения
Скажите пожалуйста, какая плотность? Для перевода в грамм нужно или ровно как вода? Сколько г столько и мл?
Наталья
Можно будет использовать в чистом виде? Д-пантенол.
Анастасия Зайченко
Подскажите, это так цена выросла или опечатка? Недавно заказывала по 42 грн за 30 мл.
мама
сколько
Ольга
Подскажите пожалуйста, растворим ли пантенол в масле и циклометиконе?
Елена Бугаенко
D-PANTENOL добавляла в твердый шампунь. СУПЕР.
Написати відгук

Похожие товары

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий фактор)

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий...

35.00 грн

Сечовина (карбамід) (чда)

Сечовина (карбамід) (чда)

12.00 грн

Молочна кислота 80%

Молочна кислота 80%

9.00 грн

Лактат натрію 60% (Sodium Lactate)

Лактат натрію 60% (Sodium Lactate)

16.00 грн

Зволожуючий комплекс Aquaxyl (Акваксіл)

Зволожуючий комплекс Aquaxyl (Акваксіл)

76.00 грн

Гліцерин 99,7% фармакопейний

Гліцерин 99,7% фармакопейний

19.00 грн

Рекомендовані товари